Artikelen2020-10-01T14:18:51+00:00

Waarom Industry 4.0 en Smart Products?

Waarom is digitalisering belangrijk? Waarom zou het op de roadmap voor mijn bedrijf moeten staan? Wat zijn slimme producten? Waarom zou ik me daar zorgen over maken? De artikelen in deze bibliotheek bieden u achtergrondmateriaal over een reeks “waarom” onderwerpen, van de betekenis en het belang van Industry 4.0 via digitale transformatiestrategie tot business case studies en marktonderzoeken. Als u hier niet vindt wat u zoekt, neem dan contact met ons op. Onze leden hebben een schat aan aanvullende informatie beschikbaar.

Hypermodern e-fulfilment center Kruidvat betekent forse uitbreiding van WMS

A.S. Watson werkt al bijna dertig jaar met een maatwerk WMS in zijn distributiecentra. Om voorbereid te zijn op sterke groei van de e-commerce operatie besloot het bedrijf in 2019 om de capaciteit van het bestaande e-DC in Ede te verdubbelen. Maar wat is de impact op het WMS, de robots en conveyorsysteem.

By |06.07.2021|Categories: Industrial robotics|Tags: |0 Comments

Hoe zet je security in als bouwsteen voor innovatie?

Innoveren is prachtig en noodzakelijk tegelijkertijd. Het is de kerncompetentie van de Brainport regio, dat is uitgegroeid tot de slimste regio ter wereld. Innoveren zit in het DNA van de Nederland, maar er zijn ook zaken die innovatie remmen.

By