Artikelen2020-10-01T14:18:51+00:00

Waarom Industry 4.0 en Smart Products?

Waarom is digitalisering belangrijk? Waarom zou het op de roadmap voor mijn bedrijf moeten staan? Wat zijn slimme producten? Waarom zou ik me daar zorgen over maken? De artikelen in deze bibliotheek bieden u achtergrondmateriaal over een reeks “waarom” onderwerpen, van de betekenis en het belang van Industry 4.0 via digitale transformatiestrategie tot business case studies en marktonderzoeken. Als u hier niet vindt wat u zoekt, neem dan contact met ons op. Onze leden hebben een schat aan aanvullende informatie beschikbaar.

Machine learning: investering van een ton levert jaarlijks miljoenen op

In 2019 deelt een leverancier van klimaatsystemen met software-technologiebedrijf Luminis een potentiƫle marktkans waarover hij zich al maanden het brein breekt. Zijn bedrijf is actief in de kantorenmarkt en voorziet daar grote gebouwen van systemen voor luchtverversing. Nu ziet hij ook brood in kleinere projecten, met name in het wat luxere particuliere segment. Daar is vraag, maar het lukt maar niet om tot een sluitende businesscase te komen.

By |27.10.2020|Categories: AI, Digitalisering, Machine Learning, Showcases, Smart Robotics, Technologie|Tags: |0 Comments

Voorsorteren op de toekomst, meer grip en kosten besparen met slim sorteersysteem

Slim sorteersysteem bespaart kosten, levert op maat en stelt groente- en fruittelers in staat om meer grip te krijgen op de productie. Sinds 2019 brengt Crux Agribotics een systeem voor slim sorteren, wegen en verpakken op de markt waarmee telers hun groenten en fruit zeer nauwkeurig kunnen classificeren. De technologie maakt het mogelijk een uniform product te leveren en zo te besparen op kosten.