Meteen naar de inhoud

Hoe ziet jouw databeestje eruit?

Elk nadeel heb z’n voordeel’’, om een zekere Amsterdammer aan te halen. Dat betekent dat er altijd kansen zijn. En als er kansen zijn, dan betekent het dat de toekomst maakbaar is. Een geruststellende gedachte. Een ondernemer ziet dat per definitie zo (als u dit leest en zichzelf herkent, lees dan nog even verder).

Databeestje

Maar dat betekent niet dat u als ondernemer alleen ‘Hosanna’ juicht. We weten allemaal dat je niet alles in de hand hebt. Het is de kunst om dat te laten ‘gebeuren’ en te focussen op de dingen die je wel in de hand hebt. Het is soms zoals de processie van Echternach, bij wijze van spreken met drie stappen vooruit en twee achteruit. Er zit een stijgende lijn in. Echter, die opwaartse spiraal hangt wel af van wat je nu aan het doen bent!

Door Covid-19 zijn we ons meer gaan oriënteren op digitaliseren en nieuwe technologieën gaan toepassen. De komende maanden gaat het High Tech Software Cluster bedrijven daar intensief bij helpen als onderdeel van de MKB-deal: alle bedrijven op de Eindhovense bedrijventerreinen krijgen de mogelijkheid om zich aan te melden en met ons te verkennen waar zij mee aan de slag kunnen gaan. Dat begint voor ons met luisteren naar ieders unieke verhaal. Kijken naar kansen en mogelijkheden. Een mooi vooruitzicht. En als u niet in het Eindhovense gevestigd bent.. ook dan kijken we graag of we iets voor u kunnen betekenen.

Door voorafgaand aan (of tijdens) het gesprek een aantal vragen te beantwoorden ontstaat er voor iedereen een persoonlijke ‘databeestje’. Dat databeestje is de basis voor ons inhoudelijke gesprek. Benieuwd hoe uw databeestje eruit ziet? Maak er alvast één aan!

HTSC

HTSC

Het High Tech Software Cluster is een samenwerkingsverband van ruim 30 innovatieve softwarebedrijven, onderzoeksorganisaties en onderwijsinstellingen die u ondersteunen om de digitalisering van uw bedrijf betaalbaar en praktisch te maken.

Lees meer
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates.