Ga naar de inhoud

Overleven of volhouden: denk nu aan de toekomst!

In deze uitdagende tijden is het in de eerste plaats belangrijk om uw bedrijf te beschermen en te behouden. Maar verder is het belangrijk om vooruit te kijken en na te denken over hoe uw bedrijf kan worden versterkt. Hoe kan digitalisering u bijvoorbeeld helpen om de efficiëntie te verhogen of de waarde voor uw bedrijf en uw klanten te verhogen? De ervaring leert dat investeren in uw bedrijf tijdens een marketingdaling kan leiden tot een aanzienlijk hoger rendement op de langere termijn.

Investeren in R&D, nieuwe productietechnologieën, het aanboren van nieuwe markten of overnames kunnen uw bedrijf een technologische voorsprong geven op de concurrentie. Investeren in digitalisering speelt daarbij een belangrijke rol.

In de nabije toekomst zal het ongetwijfeld gebeuren dat werknemers minder werk hebben, of zelfs in een deeltijdregeling stappen. Uw medewerkers kunnen deze tijd gebruiken om kennis op te doen en om informatie en inspiratie te verzamelen over nieuwe technologieën voor de ontwikkeling van nieuwe processen, producten of diensten.

Software Bites

Het High Tech Software Cluster helpt productiebedrijven om hun productieprocessen te digitaliseren en slimme systemen te creëren. De dertig leden van het cluster helpen bedrijven om met software meer waarde uit hun hardware te halen. Softwaretechnologie draagt bij aan de realisatie van slimme producten, diensten en bedrijfsmodellen. Gezien de omstandigheden is het niet mogelijk om ons Software Competence Center te bezoeken, het centrum waar bezoekers meer ervaren over digitalisering.

In plaats daarvan bieden onze leden “Software Bites” aan, een programma van digitale leersessies over populaire onderwerpen, zoals “Verminder uw downtime met digitale documentatie” en “AI in de productie-industrie voor beginners”.

Question sessions

Ook worden er “Vraagsessies” aangeboden, voor iedereen die meer wil weten over digitalisering in de maakindustrie kan zich registreren. Vragen kunnen vooraf worden ingediend, zodat de juiste experts tijdens het vragenuur beschikbaar zijn.

Bezoek onze evenementen-pagina om te zien wanneer de ‘Vraagsessies’ en de ‘Software Bites’ plaatsvinden. Dit aanbod is gericht aan werkgevers, directeuren en managers uit de productie-industrie (niet aan consultants), de registratie is gebaseerd op het e-mailadres van het bedrijf.

Lakana

Lakana

Lakana Consulting helpt industriële bedrijven bij het ontwikkelen en uitvoeren van een slimme digitaliseringsstrategie, waarbij software wordt gebruikt om innovatie in hun bedrijf te stimuleren.

Bekijk Bedrijf
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates.