Ga naar de inhoud

Inloop spreekuur

htsc-digibeestje-13
htsc-digibeestje-15
htsc-digibeestje-lakana-consulting
htsc-digibeestje-ALTEN
htsc-digibeestje-topic
htsc-digibeestje-ke-works

Wilt u ook de volgende stap zetten met digitalisering? Meld u aan voor de volgende ‘inloop spreekuur. Tijdens deze sessie kunt u al uw vragen rondom dit thema stellen aan onze experts.

Het belang van ‘meegaan met de tijd’ wordt door bijna iedere ondernemer onderschreven. Maar welke vraag hoort bij u?

  • Wilt u uw doorlooptijd verbeteren of het rendement van uw eerste  kleine serie verhogen?
  • Of wilt u uw bedrijfsvoering 24/7 laten draaien?
  • Misschien wilt u uw producten of diensten slimmer maken?
  • Of wilt u efficiënter worden om de concurrentie op kosten voor te blijven?
  • Of…

Dat zijn het soort uitdagingen waarmee wij u kunnen helpen aan de oplossing. Onze leden beschikken over een breed scala aan kennis en ervaring in het implementeren van praktische oplossingen voor zakelijke uitdagingen met behulp van digitalisering technologieën.

Brainport Development heeft het High Tech Software Cluster opgericht om het MKB in digitalisering van hun bedrijf te begeleiden. Iedereen die – vrijblijvend – meer wil weten over digitalisering in de maakindustrie of andere sector (zoals medtech, agri/food, etc) kan zich inschrijven voor deze sessies. Vragen kunnen vooraf worden ingediend zodat tijdens het vragenuur de juiste experts voor u beschikbaar zijn. Wij bieden een klankbord en adviseren u bij het maken van de juiste (vervolg)keuzes. Hoe klein of groot het probleem ook is, wij helpen u graag met ideeën, duidelijke uitleg en (indien mogelijk) concreet advies.

Gegevens

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates.