Meteen naar de inhoud

Kennissessie Digitalisering – 22 juni 2022

htsc-digibeestje-13
htsc-digibeestje-15
htsc-digibeestje-lakana-consulting
htsc-digibeestje-one-of-a-kind
htsc-digibeestje-topic
htsc-digibeestje-ke-works

Digitalisering kan een bedrijf veel opleveren. Maar waar begin je? Om mkb-ondernemers uit de Peel hierbij te ondersteunen, organiseert Innovatiehuis De Peel in samenwerking met Brainport Development op woensdag 22 juni een interactieve kennissessie Digitalisering: Slim gebruik van software en data. Waarbij je naar huis gaat met een praktisch plan voor jouw eigen bedrijf.

De waarde van digitalisering voor jouw bedrijf
Waar kan digitalisering in mijn bedrijf van waarde zijn? Hoe worden mijn doelstellingen daarmee gerealiseerd? Het zijn veelgehoorde vragen. Elk bedrijf kent zijn eigen uitdagingen op het gebied digitalisering, en daarmee ook unieke kansen. Het is niet altijd eenvoudig om die kansen te identificeren.

Jouw doelen in kaart brengen
Aan de hand van praktijkvoorbeelden word je getriggerd om na te denken over jouw bedrijf en jouw vraagstukken. Met als doel om je met kleine stappen vooruit te brengen. Nog efficiënter werken, en besparen, in tijd en geld. Samen zorgen we dat jouw opdracht helder is. Om die eerste stap te kunnen zetten is er financiële ondersteuning (in de vorm van vouchers) beschikbaar.

Programma

15:00: Opening door Florence Bongers-Rijnders Innovatiehuis de Peel

15:15: Maurice Lamme – Brainport Development
Laat je inspireren aan de hand van praktijkvoorbeelden over de mogelijkheden van digitalisering.

16:00: Wim Renders – High Tech Software Cluster
Aan de hand van een Quick Scan is het mogelijk te identificeren hoe data de doelstellingen van je bedrijf kan ondersteunen.

16:15: Oefening baart kunst: uitwerken van praktijkcases en vertaling naar de eigen praktijk

Aanmelden voor dit event

Via onderstaande button kunt u zich aanmelden voor het event. Voorafgaand aan het event zult u de benodigde informatie toegestuurd krijgen.

Gegevens

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates.