Ga naar de inhoud

Workshop Data Discovery #17

htsc-digibeestje-13
htsc-digibeestje-15
htsc-digibeestje-lakana-consulting
htsc-digibeestje-ALTEN
htsc-digibeestje-topic
htsc-digibeestje-ke-works

Wat kan data voor uw bedrijf betekenen? Het is niet altijd eenvoudig om die kansen te identificeren. Tijdens onze workshop Data Discovery duiken we samen met een gerenommeerd data coach en een aantal aangesloten experts dieper in een aantal real-life cases.

Aan de hand van onze data expert worden er een aantal cases behandeld. De deelnemers zullen de ruimte krijgen om hun eigen uitdagingen te bespreken. In combinatie met de aangesloten experts is het doel om tot concrete actie punten te komen. 

Vanuit onze ervaring zien wij dat 70% van de dataprojecten te maken hebben met het opschonen, verrijken en interpreteren van beschikbare gegevens; van datagegevens wil je informatie maken, uit informatie wil je kennis opdoen, en met die kennis wil je de juiste beslissingen nemen. Dat noemen we het ‘From Data to Wisdom’ model; als organisatie wil je goed onderbouwd, wijze beslissingen nemen.

De gehele workshop zal om en nabij anderhalf uur duren. Waarna er afgesloten wordt met een netwerklunch. Het volledige programma is hieronder te vinden.

 

Het Programma

1. Welkom
2. Introductie Brainport & Data/AI
3. Introductie expert(s)
4. Introductierondje overige aanwezigen
5. Brainstorm per bedrijf
6. Afsluiting
7. Lunch

Brainport Development heeft het High Tech Software Cluster opgericht om het MKB in digitalisering van hun bedrijf te begeleiden. Iedereen die – vrijblijvend – meer wil weten over digitalisering in de maakindustrie of andere sector (zoals medtech, agri/food, etc) kan zich inschrijven voor onze workshops/sessies. 

Vragen kunnen bij de aanmelding worden doorgegeven zodat de juiste experts voor u beschikbaar zijn. Wij bieden een klankbord en adviseren u bij het maken van de juiste (vervolg)keuzes. Hoe klein of groot het probleem ook is, wij helpen u graag met ideeën, duidelijke uitleg en (indien mogelijk) concreet advies.

Evenement info

Inschrijfformulier Data Discovery

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates.