Ga naar de inhoud
Home   |   Leden   |   Drebble
htsc-digibeestje-9

Drebble

Drebble

Drebble
TU/e Science Park
Het Eeuwsel 57 (Unit K0.22)
5612 AS Eindhoven
Nederland

info@drebble.io
https://drebble.io

Drebble.io is vooral gespecialiseerd in Kunstmatige Intelligentie (AI) en complexe aansturingsystemen in de industriële wereld. AI heeft een enorm potentieel. Van voorspellend onderhoud tot machine-optimalisatie, AI kan een enorm voordeel opleveren door van een reactieve naar een proactieve houding over te stappen. Willem: ,,We weten echter dat succesvolle AI-projecten meer vereisen dan alleen technologie. De beste oplossing bereik je alleen samen met de klant!” En dat is dan ook meteen de uitdaging voor alle bedrijven: hulp inschakelen!

Het is een ‘tour de force’ voor de meeste verantwoordelijken om te weten waar ze naar toe willen, wat ze nodig hebben om daar te komen en hoe ze daar succesvol kunnen komen. Renders: ,,97% van alle ondernemers weten dat ze aan de slag moeten met digitalisering in hun bedrijf. 93% weet niet waar te beginnen en wie ze daarvoor moeten benaderen. Ik en mijn collega’s bij Brainport Development helpen hen bij de eerste stappen. Zonder kosten en onbevooroordeeld. En als je daarna – of meteen – aan de slag wilt, dan hebben we ook nog kortingsvouchers voor de bedrijven om de eerste stap nog laagdrempeliger te maken.

Het is fijn als je dan bedrijven als Drebble goed kent en weet dat ze zich 100% voor hun klant en het resultaat gaan inzetten.

htsc-digibeestje-bright-cape
htsc-digibeestje-9
htsc-digibeestje-9
htsc-digibeestje-9

Diensten

Dit is de kop

Industrial Internet of Things (IIoT)

Dit is de kop

Artificial Intelligence (AI)

Dit is de kop

Computer Vision

Dit is de kop

Systems & Control

Dit is de kop

Digital Twin

Dit is de kop

Edge Computing

Bekijk de laatste berichten

htsc-digibeestje-9
htsc-digibeestje-9
htsc-digibeestje-9
htsc-digibeestje-9

Industrie 4.0: wat wilt u bereiken met uw bedrijf?

Het belang van ‘meegaan met de tijd’ wordt door bijna iedere ondernemer onderschreven. Maar, weet u wat daarvoor moet gebeuren op het gebied van digitalisering en de inzet van software om uw doel te bereiken? En weet u wie kan helpen om deze vraag uit te werken voor het zetten van daadwerkelijke stappen? Hier schort het vaak aan. Brainport Development heeft het High Tech Software Cluster opgericht om het MKB in digitalisering van hun bedrijf te begeleiden. Denk aan bijvoorbeeld:

Dit is de kop

Reduceren van uw service- en onderhoudskosten

Dit is de kop

Verminderen van de doorlooptijd van uw productieproces

Dit is de kop

Verhogen van uw eerste passeer-opbrengst (first pass yield)

Dit is de kop

Runnen van uw bedrijfsvoering 24/7/365

Dit is de kop

Volgen van de locatie van componenten, onderdelen en producten

Dit is de kop

Inzicht krijgen in hoe u uw producten slim en verbonden kunt maken

Om meer te weten, kies voor een vrijblijvend gesprek met één van onze experts of, als u al uw eigen ideeën heeft, een quickscan.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates.