Ga naar de inhoud
Home   |   Leden   |   Fectar
Fectar

Fectar

Stationsplein 107
5211 BM ‘s-Hertogenbosch
Nederland

Info@fectar.com

31 (0) 73 – 704 24 55

Fectar is de eerste Metaverse Collaboration App voor zowel VR als AR; any time, any place, any device. Verlaag de kosten, verhoog de omzet en zorg voor een hogere betrokkenheid met Virtual en Augmented Reality. Dit is de ultieme tool voor lesgeven op afstand en hulp op afstand. Nodig collega’s, studenten en vrienden uit om samen met u een interactieve 3D scène in Augmented en Virtual Reality te beleven. U kunt deelnemen aan een sessie met uw smartphone, en anderen kunnen deelnemen met een VR-headset op: multi-device, multi-user. 

Dat is het democratiseren van de Metaverse. Creëer je eigen Metaverse Training Centers en Classrooms met onze no-code Fectar Studio. Publiceer je eigen content realtime en nodig anderen uit voor je Metaverse Spaces door een link of een QR code te delen. Fectar is de Nederlandse leider in de Metaverse, vertrouwd door 6 miljoen gebruikers wereldwijd.

Fectar
Fectar
Fectar

Waarom Fectar?

Democratisering van de Metaverse: AR & VR toegankelijk voor iedereen, altijd en overal.

In de komende jaren willen wij de echte wereld en de digitale wereld samen vormen in een wereld die in geheel nieuwe dimensies ervaren kan worden. Een nieuwe realiteit die bekend staat als de Metaverse, met eindeloze mogelijkheden die nog verkend kunnen worden.

Vandaag de dag hebben al 2 miljard mensen een mobiel apparaat waarmee ze de Metaverse in AR kunnen betreden. Dit aantal zal blijven stijgen naarmate meer mensen verbinding maken met het internet. Maar voordat er een grote aanpassing plaatsvindt, moet de Metaverse zeer toegankelijk worden gemaakt. En dat is waar Fectar om de hoek komt kijken..

Diensten

Dit is de kop

Virtual reality

Dit is de kop

Augmented reality

Dit is de kop

Remote teaching

Dit is de kop

Remote Assistance

Dit is de kop

Virtual Twin

Dit is de kop

Mixed reality

Dit is de kop

Training

Industrie 4.0: wat wilt u bereiken met uw bedrijf?

Het belang van ‘meegaan met de tijd’ wordt door bijna iedere ondernemer onderschreven. Maar, weet u wat daarvoor moet gebeuren op het gebied van digitalisering en de inzet van software om uw doel te bereiken? En weet u wie kan helpen om deze vraag uit te werken voor het zetten van daadwerkelijke stappen? Hier schort het vaak aan. Brainport Development heeft het High Tech Software Cluster opgericht om het MKB in digitalisering van hun bedrijf te begeleiden. Denk aan bijvoorbeeld:

Dit is de kop

Reduceren van uw service- en onderhoudskosten

Dit is de kop

Verminderen van de doorlooptijd van uw productieproces

Dit is de kop

Verhogen van uw eerste passeer-opbrengst (first pass yield)

Dit is de kop

Runnen van uw bedrijfsvoering 24/7/365

Dit is de kop

Volgen van de locatie van componenten, onderdelen en producten

Dit is de kop

Inzicht krijgen in hoe u uw producten slim en verbonden kunt maken

Om meer te weten, kies voor een vrijblijvend gesprek met één van onze experts of, als u al uw eigen ideeën heeft, een quickscan.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates.