Project Description

Akka

Akka

Als een van de wereldwijde leiders in engineering consulting en R&D-services, ondersteunt AKKA ’s werelds toonaangevende spelers binnen de industrie in hun digitale transformatie en gedurende de hele levenscyclus van hun producten.

Als partner van ’s werelds grootste industriële groepen zorgt AKKA voor gedurfde innovatieve ideeën en oplossingen. Al meer dan 30 jaar helpen we de grootste spelers binnen de wereldeconomie om hun ideeën werkelijkheid te laten worden, hun prestaties te verbeteren en hun innovatie te versnellen, en dit dankzij onze sectoroverschrijdende en multidisciplinaire aanpak. Onze knowhow omvat de hele levenscyclus van het product, van ontwerp tot productie en in-servicesupport, en bouwt verder op een specifieke digitale skill set binnen verschillende zich snel ontwikkelende industrieën zoals hightech, digital, energie, life sciences, lucht- en ruimtevaart, spoorwegen en de automobielsector. Wij versnellen innovatie en business voor de digitale industriële wereld.

AKKA Netherlands is de Nederlandse dochteronderneming van de internationale AKKA Technologies Groep, met meer dan 22.000 medewerkers in meer dan 25 landen.

Bezoek de website