Project Description

ICT Netherlands

ICT Netherlands

ICT Netherlands is leverancier van totaaloplossingen op het gebied van industriële automatisering. Als ervaren leverancier van oplossingen voor industriële technologie wil ICT de wereld elke dag een stap slimmer maken. Onze toegewijde technische professionals voorzien onze klanten van diensten op het gebied van consultancy, softwareontwikkeling, projectmatige oplossingen en managed services.

ICT wil de grenzen tussen mechanica en elektronica in hightech machines verleggen en daarmee de prestaties en robuustheid naar het hoogste niveau tillen. Daarbij ondersteunen we onze klanten bij het leveren van state-of-the-art machines aan hun klanten. Wij beschouwen onszelf als technologische pioniers in de ontwikkeling van geïntegreerde systeemoplossingen die nauw aansluiten bij de wensen van onze klanten.

Onze gespecialiseerde kennis in verschillende branches stelt ons in staat innovatieve oplossingen te realiseren door mensen, technologieën en ideeën met elkaar te verbinden. Met ongeveer 1.500 toegewijde, in de branche gespecialiseerde professionals zijn we in staat om nieuwe en innovatieve technologieën te bouwen en te integreren in relevante bedrijfsoplossingen voor onze klanten.

Bezoek de website