Project Description

Lakana

Lakana

Lakana Consulting helpt industriële bedrijven bij het ontwikkelen en uitvoeren van een slimme digitaliseringsstrategie, waarbij software wordt gebruikt om innovatie in hun bedrijf te stimuleren. Dit kunnen we doen door het leveren van advies en consultancy op C-Level of door te handelen in een CTO-as-a-service rol.

Principe consultant, Robert Howe, heeft meer dan 35 jaar ervaring in het bouwen van industriële software engineering bedrijven die producten en diensten leveren aan high-tech internationale en multinational bedrijven in de Healthcare, Semiconductor Manufacturing, Agrotech, Scientific Equipment en aanverwante markten. Zijn track record bestrijkt de gehele levenscyclus van een ondernemend bedrijf, van de oprichting en groei tot en met de fondsenwerving en desinvestering, inclusief het verkrijgen van € 15 miljoen+ in diverse financieringsrondes en de verkoop van zijn eerste bedrijf aan een Nederlandse multinational.

Als ingenieur heeft Robert ook een breed scala aan industriële softwaresystemen ontworpen, gebouwd en geleverd, van fabrieksbesturingen tot waterzuiveringssystemen. Vloeiend in het Nederlands en met een uitgebreid Europees netwerk, heeft Robert zowel de Britse als de Nederlandse nationaliteit.

Verbeter uw concurrentiepositie door middel van intelligente digitalisering.

Bezoek de website