Ga naar de inhoud

beGuru brengt de waarheid op één plek bij elkaar

Wat antwoordt het nieuwbakken lid van het High Tech Software Cluster als hem gevraagd wordt wat opvallend is aan zijn bedrijfsaanpak: ,,Met onze software regelen we 90% en dat levert 100% tevredenheid bij onze klanten op” vertelt Bas Kierkels, eigenaar van beGuru uit Valkenswaard. Wim Renders, clustermanager High Tech Software cluster: ,,Ik zie en hoor van veel bedrijven dat hun grootste drempel om te innoveren de verscheidenheid aan systemen in hun bedrijf die niet met elkaar ‘praten’. beGuru biedt daar een oplossing voor en past daarmee heel goed tussen de expertise van de andere leden.
beGuru versterk HTSC

Ervaart u ook de last dat verschillende softwarepakketten niet met elkaar praten? beGuru levert een flexibel softwareplatform dat een slimme software laag over uw bestaande standaardsoftware legt. Door beGuru te koppelen met al uw databronnen – waaronder uw bestaande softwarepakketten, die normaal niet met elkaar informatie uitwisselen – komt alle bedrijfsinformatie op één plek bij elkaar. beGuru zal de data op de juiste momenten doorgeven aan de andere software applicaties. Daarmee werkt iedereen in het bedrijf met 100% up-to-date bedrijfsinformatie. Renders: ,,Een laag software boven op je bestaande losse onderdelen, die alles aan elkaar koppelt en daarmee één waarheid levert voor iedereen.. Dat lost voor veel bedrijven een hardnekkig probleem op!”

100% Tevredenheid

,,Het is onze rol als cluster om digitalisering te versnellen. Het MKB krijgt daarbij extra aandacht. Het spreekt ons aan als bedrijven praktisch denken voor hun klanten”, aldus Renders. Kierkels: ,,Blijkt uit ervaring dat bedrijven vaker tevreden zijn met een 90%-garantie tegen een goede kostprijs, dan 100% te regelen met een hoge kostprijs. Dat is in ieder geval de keuze die we bedrijven geven. Zij zijn klant en hun belang staat voorop. Zij blijven zo altijd zelf in controle.” En dat is wat hem ook aanspreekt bij het cluster. De bedrijven krijgen altijd een eerste gesprek met iemand van Brainport Development, die geheel neutraal kan adviseren. Zo kunnen we elkaar en innovatie in deze regio versterken.

IN HET KORT

Dit is de kop

Software van beGuru beschikt over API's waarmee verschillende systemen eenvoudig met elkaar kunnen communiceren.

Dit is de kop

Iedereen binnen je organisatie 100% up-to-date van de laatste bedrijfsinformatie.

Dit is de kop

BeGuru denkt praktisch mee met haar klanten. Resultaat tegen een goede kostprijs staat hierin voorop.

beGuru

beGuru

beGuru levert een flexibel softwareplatform dat een slimme software laag over uw bestaande standaardsoftware legt. Door beGuru te koppelen met al uw databronnen – waaronder uw bestaande softwarepakketten, die normaal niet met elkaar informatie uitwisselen – komt alle bedrijfsinformatie op één plek bij elkaar.

Bekijk Bedrijf
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates.