Ga naar de inhoud

Drebble versterkt HTSC met ambitie in de 4de industriële revolutie

Drebble versterkt HTSC

,,Als Drebble helpen we bedrijven vooruit in de 4e industriële revolutie. Soms gaat het om generieke oplossingen, maar iedere klant vraagt om een maatpak wat hen precies past.”, is de overtuiging van Willem Remie, oprichter/eigenaar van Drebble.io. “Niet altijd is er een passende oplossing en zoekt men de connectie met andere bedrijven die dit wel kunnen bieden. Deze gelijkgestemden vinden ze bij het High Tech Software Cluster.”, aldus Wim Renders, cluster manager HTSC. Remie: ,,Er is zoveel vraag dat je elkaar vooruit kunt helpen. Een mooie reden om dat met een handtekening te bekrachtigen.”

Over Drebble

Drebble.io is vooral gespecialiseerd in Kunstmatige Intelligentie (AI) en complexe aansturingsystemen in de industriële wereld. AI heeft een enorm potentieel. Van voorspellend onderhoud tot machine-optimalisatie, AI kan een enorm voordeel opleveren door van een reactieve naar een proactieve houding over te stappen. Willem: ,,We weten echter dat succesvolle AI-projecten meer vereisen dan alleen technologie. De beste oplossing bereik je alleen samen met de klant!” En dat is dan ook meteen de uitdaging voor alle bedrijven: hulp inschakelen! Het is een ‘tour de force’ voor de meeste verantwoordelijken om te weten waar ze naar toe willen, wat ze nodig hebben om daar te komen en hoe ze daar succesvol kunnen komen. Renders: ,,97% van alle ondernemers weten dat ze aan de slag moeten met digitalisering in hun bedrijf. 93% weet niet waar te beginnen en wie ze daarvoor moeten benaderen. Mijn collega’s en ik bij Brainport Development helpen hen bij de eerste stappen, zonder kosten en onbevooroordeeld. En als je daarna – of meteen – aan de slag wilt, dan hebben we ook nog kortingsvouchers voor de bedrijven om de eerste stap nog laagdrempeliger te maken. Het is fijn als je dan bedrijven als Drebble goed kent en weet dat ze zich 100% voor hun klant en het resultaat gaan inzetten.

beGuru

beGuru

beGuru levert een flexibel softwareplatform dat een slimme software laag over uw bestaande standaardsoftware legt. Door beGuru te koppelen met al uw databronnen – waaronder uw bestaande softwarepakketten, die normaal niet met elkaar informatie uitwisselen – komt alle bedrijfsinformatie op één plek bij elkaar.

Bekijk Bedrijf
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates.