Ga naar de inhoud

Hogeschool Avans treedt toe tot het High Tech Software Cluster

Eindhoven, Avans Hogeschool heeft zich in mei aangesloten bij het High Tech Software Cluster (HTSC). Deze samenwerking past bij de ontwikkeling die Avans de afgelopen tijd doormaakt. Als kweekvijver van talent voorzien zij toekomstige startups maar ook de grote multinationals van aanstormend talent.

Met alle veranderingen, veranderen ook de onderwijsbehoeften. Er is een toenemende behoefte aan keuzevrijheid, meer vraag naar zelfontplooiing, eigen keuzes maken, zelf de regie kunnen nemen en flexibiliteit in het leerproces. En de manier waarop we tegen onze wereld aankijken en ons veilig voelen verandert, waarbij het collectieve belang boven de kortetermijnbelangen van het individu gaat met verantwoord burgerschap en leiderschap. Juist daarom willen we wendbare en veerkrachtige professionals opleiden, die zich een leven lang ontwikkelen en bijdragen aan een duurzame toekomst. 

Professionals die de kennis, de vaardigheden en de inzichten hebben om te werken in én aan onze veranderende wereld. Met die realisatie ontwikkelde Avans Hogeschool haar Ambitie 2025 – Wendbaar en veerkrachtig. Het resultaat van perspectieven, inzichten en ideeën van zowel medewerkers, studenten, studiekiezers, werkveld, alumni als toeleverend onderwijs.

Wat biedt Avans

Dit is de kop

Co-creation onderwijs

Dit is de kop

Projecten met studenten in de data-engineering

Dit is de kop

Software, Industrial Automation

Dit is de kop

Mechanical & Industrial Engineering.

Avans

Avans

De academie voor Technologie and Design (ATD) van Avans Hogeschool in 's-Hertogenbosch verzorgt opleidingen op het gebied van informatica, engineering en creatieve technologie. De opleidingen binnen de hogeschool zijn kleinschalig en bovendien professioneel georiënteerd.

Bekijk Bedrijf
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates.