Ga naar de inhoud
Nieuwsbrief 23

Nieuwsbrief 23

Januari Editie

Nieuwsbrief 23 High Tech Software Cluster

Hoe maakt u uw uitvinding tot een product dat de gezondheid werkelijk bevordert?
Er is dringend vraag naar nieuwe MedTech-apparatuur om beter aan de behoeften van de steeds ouder wordende bevolking te voldoen. Maar hoe maakt u uw uitvinding tot een product dat de gezondheid werkelijk bevordert?
De 5 stappen voor een topfit en winnend data landschap
Gaan concurrenten uw bedrijf inhalen of blijft u koploper? In deze blog van lid Luminis: de 5 stappen voor een topfit en winnend datalandschap; van ambitie naar concrete agenda.
Hoe zet je deep learning in om de kwaliteit van appels te bepalen?
Jaarlijks worden er in Nederland miljoenen appels geoogst die voordat ze naar de consument gaan, gesorteerd moeten worden. Maar hoe zet je deep learning in om de kwaliteit van appels te bepalen?

De 5 belangrijkste aandachtspunten bij de ontwikkeling van een data lake

Veel organisaties bezitten een schat aan historische data. Van klantdata tot financiële data en van onderzoeksdata tot data over social media. Maar hoe maakt u aan de hand van deze inzichten betere keuzes? En hoe bereikt u een hogere efficiëntie?

Even voorstellen…Fontys Centre of Expertise HTSM
Het High Tech Software Cluster zet graag de organisatie en alle leden van het cluster in de spotlights. Maak kennis met Lonneke Peters en Mark Herman (Fontys Centre of Expertise HTSM) 

Even voorstellen…

Het High Tech Software Cluster zet graag de medewerkers in de spotlights. Maak kennis met Maurice Lamme, business development Data & AI bij Brainport Development en het High Tech Software Cluster

Profiteer van de expertise van 30+ bedrijven

Zet de eerste stappen met industrie 4.0! Doe nu een quickscan

U heeft ideeën over het verbeteren van de prestaties van uw bedrijf of uw product. Dat is mooi. Maar wat moet er allemaal gebeuren om die ideeën uit te voeren? Heeft het idee kans van slagen? Hoe staat uw bedrijf er technologisch voor en welke stappen dient u nog te maken om die ‘gewenste situatie’ te bereiken. Laat uw business(case) analyseren door een expert uit het High Tech Software Cluster.

Spreek met een van onze data coaches

Wat kan data voor uw bedrijf betekenen? Het is niet altijd eenvoudig om die kansen te identificeren. Om ondernemers hierbij te ondersteunen, biedt de High Tech Software Cluster een gratis en onafhankelijk adviesgesprek aan met Datacoach.

Meer dan 30 industrie 4.0 experts kunnen u helpen!

Heeft u ideeën over het verbeteren van de prestaties van uw bedrijf die u wilt bespreken met een Industrie 4.0 expert? Weet u wat daarvoor moet gebeuren op het gebied van digitalisering en de inzet van software om uw doel te bereiken? En weet u wie kan helpen om deze vraag uit te werken voor het zetten van daadwerkelijke stappen? Wij bieden een gratis ‘Spreek een expert’ dienst aan voor iedereen die meer wil weten over het gebruik van digitaliseringstechnologie om zakelijke kansen aan te grijpen.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Volg ons op Linkedin om op de hoogte te blijven van het laatste High Tech Software Cluster nieuws.

High Tech Software Cluster is een initiatief van
Brainport Development N.V. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates.