Ga naar de inhoud
Nieuwsbrief 26

Nieuwsbrief 26

April Editie

Nieuwsbrief 26 High Tech Software Cluster

Workshop Data Discovery
Leestijd: 3 minuten

at kan data voor uw bedrijf betekenen? Het is niet altijd eenvoudig om die kansen te identificeren. Tijdens onze workshop Data Discovery duiken we samen met een gerenommeerd data coach en een aantal aangesloten expert dieper in een aantal real-life cases.

Programma: 
10:30 Welkom
10:35 Introductie Brainport & Data/AI
10:40 Introductie Expert(s)
10:50 Introductieronde aanwezige
11:15 Brainstorm per bedrijf
11:45 Afsluiting
12:00 Netwerklunch

‘Koppelen tot één systeem’, de basis voor optimalisatie

Leestijd: 5 minuten

In de maakindustrie lopen bedrijven planningstechnisch regelmatig tegen het feit aan dat plannen voor verschillende productielijnen een uitdaging van formaat is. Bij een complexe planning is het voor een persoon bijna niet te doen om een optimaal werkschema samen te stellen. Gelukkig kan automatisering hierin een helpen door verschillende bronnen samen te voegen. Voordeel voor de ondernemer: minder tijdintensief en flexibeler bij aanpassingen. 

Interconnect geeft zekerheid over je data

Leestijd: 5 minuten
Interconnect weet als geen ander dat een solide IT-infrastructuur van essentieel belang is voor iedere organisatie. Als ambitieus nieuw lid van het High Tech Software Cluster zien zij dan ook dat het up-to-date blijven en het kunnen inspelen op nieuwe technologieën essentieel is. Kennis blijven ontwikkelen en borgen terwijl deze snel veroudert, daar vinden de leden van het High Tech Software Cluster elkaar.

Profiteer van de expertise van 30+ bedrijven

Zet de eerste stappen met industrie 4.0! Doe nu een quickscan

U heeft ideeën over het verbeteren van de prestaties van uw bedrijf of uw product. Dat is mooi. Maar wat moet er allemaal gebeuren om die ideeën uit te voeren? Heeft het idee kans van slagen? Hoe staat uw bedrijf er technologisch voor en welke stappen dient u nog te maken om die ‘gewenste situatie’ te bereiken. Laat uw business(case) analyseren door een expert uit het High Tech Software Cluster.

Spreek met een van onze data coaches

Wat kan data voor uw bedrijf betekenen? Het is niet altijd eenvoudig om die kansen te identificeren. Om ondernemers hierbij te ondersteunen, biedt de High Tech Software Cluster een gratis en onafhankelijk adviesgesprek aan met Datacoach.

Meer dan 30 industrie 4.0 experts kunnen u helpen!

Heeft u ideeën over het verbeteren van de prestaties van uw bedrijf die u wilt bespreken met een Industrie 4.0 expert? Weet u wat daarvoor moet gebeuren op het gebied van digitalisering en de inzet van software om uw doel te bereiken? En weet u wie kan helpen om deze vraag uit te werken voor het zetten van daadwerkelijke stappen? Wij bieden een gratis ‘Spreek een expert’ dienst aan voor iedereen die meer wil weten over het gebruik van digitaliseringstechnologie om zakelijke kansen aan te grijpen.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Volg ons op Linkedin om op de hoogte te blijven van het laatste High Tech Software Cluster nieuws.

High Tech Software Cluster is een initiatief van
Brainport Development N.V. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates.