Meteen naar de inhoud
Nieuwsbrief 27

Nieuwsbrief 27

Mei Editie

Nieuwsbrief 27 High Tech Software Cluster

Nationale dag van het Datacenter – 9 juni 2022

High Tech Software Clusterlid Interconnect organiseert op 9 juni een evenement wat in teken staat van de Nationale dag van het datacenter. Zakelijke geïnteresseerden kunnen uit eerste hand ervaren welke technologieën en securityvoorzieningen Interconnect inzet om een beschikbaarheid van 99,9% te waarborgen. 

Big Data

Wat kan jouw organisatie met Big Data?

In de maakindustrie lopen bedrijven planningstechnisch regelmatig tegen het feit aan dat plannen voor verschillende productielijnen een uitdaging van formaat is. Bij een complexe planning is het voor een persoon bijna niet te doen om een optimaal werkschema samen te stellen. Gelukkig kan automatisering hierin een helpen door verschillende bronnen samen te voegen. Voordeel voor de ondernemer: minder tijdintensief en flexibeler bij aanpassingen. 

Fectar metaverse

Metaverse ontwikkelaar Fectar toegetreden tot HTSC

Interconnect weet als geen ander dat een solide IT-infrastructuur van essentieel belang is voor iedere organisatie. Als ambitieus nieuw lid van het High Tech Software Cluster zien zij dan ook dat het up-to-date blijven en het kunnen inspelen op nieuwe technologieën essentieel is. Kennis blijven ontwikkelen en borgen terwijl deze snel veroudert, daar vinden de leden van het High Tech Software Cluster elkaar.

Cybercrime: “Een computer hack kan je hele bedrijf platleggen!” 9 juni 2022

In samenwerking met Stichting Ondernemersverenigingen Eindhoven, VNO-NCW Brabant Zeeland, het High Tech Software Cluster en WTC-E wordt er op 9 juni een evenement georganiseerd om Cyber criminaliteit tegen te gaan.


Elk bedrijf kan slachtoffer worden van cybercriminaliteit. Het overkomt niet alleen grote multinationals maar in alle lagen van de economie en samenleving komt het voor. 2 van de 5 bedrijven wordt ooit getroffen. Digitale veiligheid, ofwel cybersecurity, is daarom van essentieel belang.

Programma:

15.00: Ontvangst bij i-Team Global
15.30: Inleiding door Michael Waterman (ACA IT-Solutions)
15.55: Ondernemer Xander Koppelmans over zijn ervaring
16.15: Farid Boutiba van Digital Trust Center (DTC)
16.35: Lisette Oosterbosch van Cyber Weerbaarheidscentrum Brainport (CWB)
16.55: Michael Waterman (ACA IT-Solutions) met advies over cyberveiligheid
17.35: Discussie en vragen uit de zaal
18.15: Netwerkborrel en afsluiting

Profiteer van de expertise van 30+ bedrijven

Zet de eerste stappen met industrie 4.0! Doe nu een quickscan

U heeft ideeën over het verbeteren van de prestaties van uw bedrijf of uw product. Dat is mooi. Maar wat moet er allemaal gebeuren om die ideeën uit te voeren? Heeft het idee kans van slagen? Hoe staat uw bedrijf er technologisch voor en welke stappen dient u nog te maken om die ‘gewenste situatie’ te bereiken. Laat uw business(case) analyseren door een expert uit het High Tech Software Cluster.

Spreek met een van onze data coaches

Wat kan data voor uw bedrijf betekenen? Het is niet altijd eenvoudig om die kansen te identificeren. Om ondernemers hierbij te ondersteunen, biedt de High Tech Software Cluster een gratis en onafhankelijk adviesgesprek aan met Datacoach.

Meer dan 30 industrie 4.0 experts kunnen u helpen!

Heeft u ideeën over het verbeteren van de prestaties van uw bedrijf die u wilt bespreken met een Industrie 4.0 expert? Weet u wat daarvoor moet gebeuren op het gebied van digitalisering en de inzet van software om uw doel te bereiken? En weet u wie kan helpen om deze vraag uit te werken voor het zetten van daadwerkelijke stappen? Wij bieden een gratis ‘Spreek een expert’ dienst aan voor iedereen die meer wil weten over het gebruik van digitaliseringstechnologie om zakelijke kansen aan te grijpen.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Volg ons op Linkedin om op de hoogte te blijven van het laatste High Tech Software Cluster nieuws.

High Tech Software Cluster is een initiatief van
Brainport Development N.V. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates.