Ga naar de inhoud
Nieuwsbrief 28

Nieuwsbrief 28

Juni Editie

Nieuwsbrief 28 High Tech Software Cluster

5 Juli 2022: Met je bedrijf naar de ‘Cloud’, of niet?

High Tech Software Cluster lid Interconnect Services BV organiseert op 5 juli het event: Met je bedrijf naar de ‘Cloud’ of niet?

De stap naar de ‘cloud’ roept altijd vragen op bij ondernemers. Wat is de ‘cloud’ precies? Hoe veilig is het en welke vormen zijn er? Wat zijn de voor- en nadelen van het (deels) overstappen naar de cloud?

Tijdens dit event zitten IT-specialisten klaar om met u mee te denken en al uw vragen te beantwoorden.
Workshop Digitalisering: samen praktisch aan de slag!
Op 6 juli organiseert Innovatiehuis de Peel samen met het High Tech Software Cluster een workshop Digitalisering.

Jij weet als ondernemer waar je over een aantal jaar wil staan met jouw bedrijf. Maar hoe kom je daar? Welke (digitale) tools heb je nodig en hoe zet je data in? Om ambitieuze ondernemers uit de Peel een zetje in de goede richting te geven wordt er een workshop vol praktische tips georganiseerd.
Hogeschool Avans treedt toe tot het High Tech Software Cluster
Avans Hogeschool heeft zich aangesloten bij het High Tech Software Cluster (HTSC). Deze samenwerking past binnen de ontwikkeling die Avans Hogeschool de afgelopen tijd doormaakt. Als kweekvijver van talent voorzien zij toekomstige start-ups maar ook de grote multinationals van aanstormend talent.
Workshop Data Discovery 13 juli juni 2022
Vanuit onze ervaring zien wij dat 70% van de dataprojecten te maken hebben met het opschonen, verrijken en interpreteren van beschikbare gegevens; van datagegevens wil je informatie maken, uit informatie wil je kennis opdoen, en met die kennis wil je de juiste beslissingen nemen. Dat noemen we het ‘From Data to Wisdom’ model; als organisatie wil je goed onderbouwd, wijze beslissingen nemen. Tijdens onze Workshop Data Discovery van 13 juli ga je samen met onze datacoaches en experts opzoek naar datakansen voor jouw organisatie.
Compumatica: Op handelsmissie in San Fransico (Podcast)
Honderd Nederlanders zijn met een handelsmissie afgereisd naar die conferentie in San Francisco. Bijvoorbeeld Petra van Schayik met haar bedrijf Compumatica Secure Networks. Zij ontwikkelt software voor het beveiligen en versleutelen van data. Wat kan zij met haar bedrijf halen op de RSA Conference?

Profiteer van de expertise van 30+ bedrijven

Zet de eerste stappen met industrie 4.0! Doe nu een quickscan

U heeft ideeën over het verbeteren van de prestaties van uw bedrijf of uw product. Dat is mooi. Maar wat moet er allemaal gebeuren om die ideeën uit te voeren? Heeft het idee kans van slagen? Hoe staat uw bedrijf er technologisch voor en welke stappen dient u nog te maken om die ‘gewenste situatie’ te bereiken. Laat uw business(case) analyseren door een expert uit het High Tech Software Cluster.

Spreek met een van onze data coaches

Wat kan data voor uw bedrijf betekenen? Het is niet altijd eenvoudig om die kansen te identificeren. Om ondernemers hierbij te ondersteunen, biedt de High Tech Software Cluster een gratis en onafhankelijk adviesgesprek aan met Datacoach.

Meer dan 30 industrie 4.0 experts kunnen u helpen!

Heeft u ideeën over het verbeteren van de prestaties van uw bedrijf die u wilt bespreken met een Industrie 4.0 expert? Weet u wat daarvoor moet gebeuren op het gebied van digitalisering en de inzet van software om uw doel te bereiken? En weet u wie kan helpen om deze vraag uit te werken voor het zetten van daadwerkelijke stappen? Wij bieden een gratis ‘Spreek een expert’ dienst aan voor iedereen die meer wil weten over het gebruik van digitaliseringstechnologie om zakelijke kansen aan te grijpen.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Volg ons op Linkedin om op de hoogte te blijven van het laatste High Tech Software Cluster nieuws.

High Tech Software Cluster is een initiatief van
Brainport Development N.V. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates.