Ga naar de inhoud
Picture of Nieuwsbrief 29

Nieuwsbrief 29

Juli Editie

Nieuwsbrief 29 High Tech Software Cluster

Waar te beginnen met Digitaliseren?

Digitalisering is de nummer 1 trend voor organisaties binnen de manufacturing, automotive, agriculture and medtech branche. Kostenreductie door digitalisering kan tegen 2030 oplopen tot maar liefst 47%. 

Ons artikel biedt handvaten voor een breed scala aan bedrijven die bezig zijn met digitalisering. Zowel voor organisaties die verder zijn in het digitaliseringsproces als bedrijven die hiermee nog een start moeten maken.

Slimmer communiceren met het Smart Connect Supplier Network
Alle organisaties hebben te maken met verschillende informatiestromen. Hierbinnen valt onderscheid te maken tussen interne informatie stromen en externe. Het Smart Connect Supplier Network is een initiatief van o.a. Provincie Noord-Brabant wat zich focust op het stroomlijnen van de informatie uitwisseling tussen klant en leverancier. Meer weten over hoe het SCSN waarde kan toevoegen voor jou organisatie? Clusterlid Beguru heeft hierover een pakkend artikel geschreven met interessante use cases.
Quinso wordt lid van High Tech Software Cluster
Binnen het High Tech Software Cluster (HTSC) gaat Quinso intensief samenwerken met partijen die zich bezighouden met het ontwikkelen van de allernieuwste technologieën en oplossingen. Het doel is om een bijdrage te leveren aan hun digitale transformatie, een van de grootste thema’s in het bedrijfsleven op dit moment.
Cyber Weerbaarheid Centrum stelt hulpkaarten beschikbaar
Hoe voorkom je dat iemand klikt op een link in een phishingmail? Wat moet je als eerste doen als ransomware toegang tot je netwerk onmogelijk maakt? Raadpleeg de hulpkaarten van het CWB. Dit is een reeks A4-tjes ter preventie, advies of bij nood. U kunt ze kosteloos aanvragen.
Compumatica: Op handelsmissie in San Fransico (Podcast)
Honderd Nederlanders zijn met een handelsmissie afgereisd naar die conferentie in San Francisco. Bijvoorbeeld Petra van Schayik met haar bedrijf Compumatica Secure Networks. Zij ontwikkelt software voor het beveiligen en versleutelen van data. Wat kan zij met haar bedrijf halen op de RSA Conference?

Profiteer van de expertise van 30+ bedrijven

Zet de eerste stappen met industrie 4.0! Doe nu een quickscan

U heeft ideeën over het verbeteren van de prestaties van uw bedrijf of uw product. Dat is mooi. Maar wat moet er allemaal gebeuren om die ideeën uit te voeren? Heeft het idee kans van slagen? Hoe staat uw bedrijf er technologisch voor en welke stappen dient u nog te maken om die ‘gewenste situatie’ te bereiken. Laat uw business(case) analyseren door een expert uit het High Tech Software Cluster.

Spreek met een van onze data coaches

Wat kan data voor uw bedrijf betekenen? Het is niet altijd eenvoudig om die kansen te identificeren. Om ondernemers hierbij te ondersteunen, biedt de High Tech Software Cluster een gratis en onafhankelijk adviesgesprek aan met Datacoach.

Meer dan 30 industrie 4.0 experts kunnen u helpen!

Heeft u ideeën over het verbeteren van de prestaties van uw bedrijf die u wilt bespreken met een Industrie 4.0 expert? Weet u wat daarvoor moet gebeuren op het gebied van digitalisering en de inzet van software om uw doel te bereiken? En weet u wie kan helpen om deze vraag uit te werken voor het zetten van daadwerkelijke stappen? Wij bieden een gratis ‘Spreek een expert’ dienst aan voor iedereen die meer wil weten over het gebruik van digitaliseringstechnologie om zakelijke kansen aan te grijpen.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Volg ons op Linkedin om op de hoogte te blijven van het laatste High Tech Software Cluster nieuws.

High Tech Software Cluster is een initiatief van
Brainport Development N.V. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates.