Ga naar de inhoud
Picture of Nieuwsbrief 30

Nieuwsbrief 30

Oktober editie

Nieuwsbrief 30 High Tech Software Cluster

Waar te beginnen met Digitaliseren?

Woensdag 2 november vindt alweer volgende editie van het jaarlijkse evenement AI Summit Brainport plaats. Dit jaar bundelen Eindhoven Artificial intelligence systems institute en lokale partners hun krachten. Met al ruim 500 inschrijvingen gaat ook dit jaar weer een fantastische editie worden. Aanmelden is nog mogelijk.

Aanvangstijd 9:30
Locatie: High Tech Campus

‘Be part of the Rust Revolution’ – Rust meetup 8 november

Laat je tijdens onze Meet-up inspireren door Rust-experts. Zij vertellen je meer over over hun ervaringen met het gebruik van Rust bij verschillende projecten. 

Programma:
17.30: Inloop & eten (gesponsord)
18.30: Opening en start eerste talk
20.10: Einde talks & start borrel
21.30: Einde 

Fectar maakt virtuele wereld toegankelijk voor elk bedrijf
Clusterlid Fectar maakt VR/AR toegankelijk voor iedere organisatie. Met de Fectar app creëren zij een metaverse ervaring voor o.a. onboarding, events, educatie en meer. In de aflevering start-up-of-the-day van Innovation Origins wordt meer verteld over dit razendsnel groeiende platform.
Cyber Weerbaarheid Centrum stelt hulpkaarten beschikbaar

Vanuit onze ervaring zien wij dat 70% van de dataprojecten te maken hebben met het opschonen, verrijken en interpreteren van beschikbare gegevens; van datagegevens wil je informatie maken, uit informatie wil je kennis opdoen, en met die kennis wil je de juiste beslissingen nemen. Dat noemen we het ‘From Data to Wisdom’ model; als organisatie wil je goed onderbouwd, wijze beslissingen nemen. 

Tijdens onze Workshop Data Discovery van 10 november ga je samen met onze datacoaches en experts opzoek naar datakansen voor jouw organisatie.

Profiteer van de expertise van 30+ bedrijven

Zet de eerste stappen met industrie 4.0! Doe nu een quickscan

U heeft ideeën over het verbeteren van de prestaties van uw bedrijf of uw product. Dat is mooi. Maar wat moet er allemaal gebeuren om die ideeën uit te voeren? Heeft het idee kans van slagen? Hoe staat uw bedrijf er technologisch voor en welke stappen dient u nog te maken om die ‘gewenste situatie’ te bereiken. Laat uw business(case) analyseren door een expert uit het High Tech Software Cluster.

Spreek met een van onze data coaches

Wat kan data voor uw bedrijf betekenen? Het is niet altijd eenvoudig om die kansen te identificeren. Om ondernemers hierbij te ondersteunen, biedt het High Tech Software Cluster een gratis en onafhankelijk adviesgesprek aan met Datacoach.

Meer dan 30 industrie 4.0 experts kunnen u helpen!

Heeft u ideeën over het verbeteren van de prestaties van uw bedrijf die u wilt bespreken met een Industrie 4.0 expert? Weet u wat daarvoor moet gebeuren op het gebied van digitalisering en de inzet van software om uw doel te bereiken? En weet u wie kan helpen om deze vraag uit te werken voor het zetten van daadwerkelijke stappen? Wij bieden een gratis ‘Spreek een expert’ dienst aan voor iedereen die meer wil weten over het gebruik van digitaliseringstechnologie om zakelijke kansen aan te grijpen.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Volg ons op Linkedin om op de hoogte te blijven van het laatste High Tech Software Cluster nieuws.

High Tech Software Cluster is een initiatief van
Brainport Development N.V. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates.