Ga naar de inhoud
Picture of Nieuwsbrief 24

Nieuwsbrief 24

Februari Editie

Nieuwsbrief 24 High Tech Software Cluster

Hoe kunt u de prestaties van uw bedrijf verbeteren door middel van een industrie 4.0 expert?

Voor veel ondernemers is “Industrie 4.0” een vage term die verwijst naar een aantal zeer interessante concepten. Toch is het vaak niet duidelijk welk verband er ligt met de directe behoefte van het bedrijf. Lees hoe een industrie 4.0 expert uw bedrijf gericht op weg helpt naar de juiste doelen.

Wat is de waarde van een digitale tweeling?

Wat is de waarde van een digitale tweeling? Hoe kan de digital twin technologie de efficiëntie van uw bedrijf sterk kan verbeteren, u dichter bij uw klanten zal brengen en hoe dit alles kan leiden tot een beter rendement en een sterkere concurrentiepositie.

[ENGELS] Why is poor visibility a major problem for industries?

 

Diversiteit van apparatuur betekent ook uiteenlopende en incompatibele IT-architectuur. Dit belemmert de mogelijkheden om de nieuwste digitale innovaties te benutten en schaadt de productiviteit. Kari Jussila, Director of Business Development bij Etteplan’s Cloud and Applications Business Unit neemt u mee in dit interessante artikel (Engels).

Even voorstellen…
Het High Tech Software Cluster zet graag de medewerkers in de spotlights. Maak kennis met Ronald Teijken, Channel Manager IBM AI Applications bij IBM.

Profiteer van de expertise van 30+ bedrijven

Zet de eerste stappen met industrie 4.0! Doe nu een quickscan

U heeft ideeën over het verbeteren van de prestaties van uw bedrijf of uw product. Dat is mooi. Maar wat moet er allemaal gebeuren om die ideeën uit te voeren? Heeft het idee kans van slagen? Hoe staat uw bedrijf er technologisch voor en welke stappen dient u nog te maken om die ‘gewenste situatie’ te bereiken. Laat uw business(case) analyseren door een expert uit het High Tech Software Cluster.

Spreek met een van onze data coaches

Wat kan data voor uw bedrijf betekenen? Het is niet altijd eenvoudig om die kansen te identificeren. Om ondernemers hierbij te ondersteunen, biedt de High Tech Software Cluster een gratis en onafhankelijk adviesgesprek aan met Datacoach.

Meer dan 30 industrie 4.0 experts kunnen u helpen!

Heeft u ideeën over het verbeteren van de prestaties van uw bedrijf die u wilt bespreken met een Industrie 4.0 expert? Weet u wat daarvoor moet gebeuren op het gebied van digitalisering en de inzet van software om uw doel te bereiken? En weet u wie kan helpen om deze vraag uit te werken voor het zetten van daadwerkelijke stappen? Wij bieden een gratis ‘Spreek een expert’ dienst aan voor iedereen die meer wil weten over het gebruik van digitaliseringstechnologie om zakelijke kansen aan te grijpen.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Volg ons op Linkedin om op de hoogte te blijven van het laatste High Tech Software Cluster nieuws.

High Tech Software Cluster is een initiatief van
Brainport Development N.V. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates.