Ga naar de inhoud

Quinso wordt lid van High Tech Software Cluster

Eindhoven – Quinso, de gespecialiseerde SAP dienstverlener uit ’s-Hertogenbosch, is met veel trots toegetreden tot het HTSC. 

Werken aan digitale transformatie

Binnen het HTSC gaat Quinso intensief samenwerken met partijen die zich bezighouden met het ontwikkelen van de allernieuwste technologieën en oplossingen. Het doel is om een bijdrage te leveren aan hun digitale transformatie, een van de grootste thema’s in het bedrijfsleven op dit moment.

Integrated smart manufacturing

Bas Tiggelman, Senior Sales Executive, zegt er het volgende over: “Als specialist in de gebieden manufacturing, supply chain en handel werken we veel op het vlak van integratie tussen Shopfloor en Topfloor systemen. Hiervoor hebben wij een eigen oplossing, namelijk: Integrated Smart Manufacturing. Mede hierdoor zien wij toegevoegde waarde in de samenwerking met de leden van het cluster”.

Over Quinso

Quinso is een boutique consultancy firm gespecialiseerd in duurzame supply chain oplossingen. Technologische innovaties inspireert hen om buiten de gebaande paden te denken. Zo legt Quinso de lat hoog voor efficiënte en duurzame bedrijfsprocessen en het ontwikkelen van continue slimme oplossingen voor toekomstige generaties. Daarom geven zij hun kennis en expertise door om individuen, organisaties en ecosystemen te versterken. Quinso transformeert niet alleen supply chains, maar gaat vaak verder, van business consulting tot implementatie. Als lid van de ORBIS familie biedt Quinso de volledige suite van SAP oplossingen. Ga voor meer informatie over Quinso naar onze website.,

Wat biedt Quinso

Dit is de kop

Business Consultancy

Dit is de kop

Managed Services

Dit is de kop

SAP License Partner

Dit is de kop

SAP Consultancy

Dit is de kop

Integration Consultancy

Over het High Tech Software Cluster

Het High Tech Software Cluster is een project geïnitieerd door Brainport Development, om industriële bedrijven te helpen hun weg te vinden in de digitalisering. Het doel van dit project is om met behulp van softwaretechnologie gezamenlijk slimme producten, diensten en businessmodellen te ontwikkelen, om innovatie en waarde creatie te stimuleren. Het cluster ontwikkelt en levert de competenties, producten, diensten en kennis die nodig zijn voor slimme bedrijven die de digitaliseringswedloop willen winnen. De onderwerpen binnen HTSC zijn gericht op de thema’s van de slimme industrie: robotica, digitale fabriek, high tech software, toekomstige productie 4.0 vaardigheden en mogelijkheden, Internet of Things en Data & AI. Het HTSC maakt deel uit van de Smart Industry Fieldlabs die verbonden zijn aan het innovatieprogramma “Factory of the Future”, gevestigd op de Brainport Industries Campus in Eindhoven.
Quinso

Quinso

Quinso is een boutique consultancy firm gespecialiseerd in duurzame supply chain oplossingen. Technologische innovaties inspireert hen om buiten de gebaande paden te denken.

Bekijk Bedrijf
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates.