Ga naar de inhoud

Afgelopen dinsdag 6 oktober stond tijdens de themamaand Healthcare “Thuis: Meer zorg met minder zorgen” centraal. Met positieve reacties op de sprekers Benjamin Jurg (DEMCON) en Martine Kerkhof (ICT Group) mogen we spreken van een succesvol event. Voor iedereen die wil terugkijken bieden we u onderstaand de webinars.

Heeft u vragen of komt u graag in contact met één van de sprekers? Heeft u een andere vraag? Stuur ons een e-mail op info@hightechsoftwarecluster.nl.

Webinars terugkijken

Volledige webinar (1:53 minuten)
Bekijk onderstaand de volledige webinar van 6 oktober 2020.

Veranderingen en trends in de thuiszorg (26 minuten)

Benjamin heeft door de jaren heen veel ervaring opgebouwd in het naar de markt brengen van medische devices en weet hoe uitdagend het is om innovaties door het sterk gereguleerde vrijgave traject te krijgen.

Demcon
Demcon is een sterk innovatief engineering en productieorganisatie, met name sterk in medical devices. Benjamin Jurg is business developer Healtchare bij Demcon. Vanuit deze rol verkent hij de ontwikkelingen in gezondheidszorg en vertaalt die naar concrete oplossingen voor klanten en eigen productontwikkelingen.

Remote CTG monitoring van hoog risico zwangerschappen (42 minuten)

Martine werkt voor ICT Healthcare Technology Solutions. Ze heeft zich toegespitst op voorlichting en verkoop van medische apparatuur en software voor Verloskunde. Ze legt graag uit wat de voordelen van remote monitoring met Sense4Baby zijn voor alle betrokkenen. Een slimme oplossing voor het thuis monitoren van zwangeren met een verhoogd medisch risico.

ICT Healthcare Technology Solutions B.V.
ICT Automatisering is een internationaal opererende technische software dienstverlener welke meer dan 40 jaar geleden, met Philips Healthcare als eerste klant, begon aan softwaredienstverlening voor de Healthcare markt. Het voert ook producten binnen de Obstetrie sinds de overname van Bureau Medische Automatisering (BMA). Vanuit deze vestiging worden producten vermarkt welke zorgverleners ondersteunen in het monitoren van moeder en kind gedurende zwangerschap en bevalling.

 “Home sweet Home” – Revolutie in medicijnafgifte en diagnostiek (43 minuten)

Voor wie is dit met name interessant?

Nederlandse medtech bedrijven, zorgorganisaties (healthcare), beleidsmakers bij nationale en lokale overheden, softwareontwikkelaars en iedereen met interesse in dit thema.

High Tech Software Cluster

Vanaf 2020 organiseert het High Tech Software Cluster themamaanden voor specifieke sectoren. In  oktober ligt de focus op Healthcare. Ter inspiratie worden digitalisering vraagstukken en succesverhalen getoond uit de zorgsector. Want wil je sneller, foutloos en goedkoper dan maak je de apparaten slimmer en genereer en deel je gegevens. Maar hoe kan dat dan? En wat is er mogelijk met AI, AR, VR, IoT, robotisering, etc.? Voor even is uw zorg onze zorg