Ga naar de inhoud

Uniek binnen High Tech Software Cluster: ICT Group neemt Profit over

Zonder voortdurende groei en vooruitgang hebben woorden als verbetering, prestaties en succes geen enkele betekenis. Een quote van Benjamin Franklin. Zo zal High Tech Software Cluster lid ICT Group N.V. hebben gedacht. Op donderdag 1 april 2021 maakten zij de overname bekend van 100% de aandelen van eveneens cluster-lid Profit over. De overnames passen in de groeistrategie van ICT die erop gericht is om een leidende Europese aanbieder van technologie oplossingen in gedefinieerde markten te zijn.

Profit is een dienstverlener in technische automatisering die in 1998 werd opgericht. Het bedrijf ontwerpt, ontwikkelt en implementeert complexe software-oplossingen voor high-end technische omgevingen in een breed scala van industrieën: gezondheidszorg, automotive, semiconductor, lucht- en ruimtevaartindustrie en overheid. De overname van Profit vergroot de schaalgrootte en het marktaandeel van ICT in de technische automatiseringsbranche. Profit heeft circa 30 FTE in dienst en rapporteerde een omzet van € 3,9 miljoen in 2020.

Jos Blejie, CEO van ICT: “Ik ben verheugd de overname van Profit en Strypes aan te kondigen. Met deze overnames vergroten we onze schaalgrootte en vergroten we onze kennis op specifieke gebieden. We heten onze nieuwe collega’s van harte welkom binnen de ICT Groep.”

Namens het High Tech Software Cluster willen we beide partijen van harte feliciteren met dit prachtige nieuws. Cluster manager Wim Renders: “dit is een mooi voorbeeld van hoe leden elkaar actief opzoeken en waar samenwerking toe kan leiden.”

Picture of Profit

Profit

Profit ondersteunt High Tech bedrijven met cloud, technische en embedded software ontwikkeling.

Bekijk Bedrijf
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates.