Meteen naar de inhoud

Nog een FD Gazellen award voor Luminis

In een spectaculair programma werden op 12 november 2019 in het Orpheus Theater in Apeldoorn de nieuwe FD Gazelle-prijzen uitgereikt. De FD Gazelle awards zijn een erkenning voor snelgroeiende bedrijven met een jaar-op-jaar groei van minimaal 20% in de afgelopen drie jaar. Luminis valt in de categorie ‘grote bedrijven’ met een omzet van meer dan € 10 miljoen.

De laatste jaren is Luminis in een gestaag tempo gegroeid. Met onze zeven locaties in Nederland en Engeland kunnen we nauw samenwerken met onze klanten. Onze klanten profiteren van de kennis en capaciteit van 200 Luminis medewerkers. Deze omvang maakt Luminis interessant voor grotere bedrijven. Naast onze consultancy zijn ook onze cloud-, search- en data-intelligence-oplossingen van de grond gekomen. Al deze factoren leggen de basis voor een solide groei.

Laurens Miedema, CFO van Luminis
Luminis

Luminis

Luminis is een groep van bedrijven, met het hoofdkantoor in Nederland, die gespecialiseerd is in het leveren van innovatieve oplossingen aan het bedrijfsleven en de overheid, voornamelijk met behulp van opkomende (informatie) technologie.

Bekijk Bedrijf
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates.