Ga naar de inhoud

Vanderlande innoveert met 5G in samenwerking met Nederlandse telecomprovider KPN

Van bedraad naar draadloos: dat kan dankzij 5G. Want de combinatie van enorme capaciteit, extreem hoge betrouwbaarheid en ultra-lage vertraging maken 5G meer dan alleen een nieuwe vorm van connectiviteit. Het is het eerste draadloze netwerk dat een volwaardig alternatief biedt voor een bedraad netwerk. Zo maakt 5G de ‘wireless factory’ mogelijk. Een heel nieuw fundament voor productieomgevingen met een flexibele productievloer, waar machines en mensen met elkaar verbonden zijn.

Vanderlande & KPN 5G

KPN laat graag iedereen kennismaken met 5G in het HTSC-bezoekerscentrum op de Brainport Industries Campus in Eindhoven, waar ze samen met de High Tech Software Cluster-partners nieuwe toepassingen met 5G realiseren voor de Nederlands maakindustrie. Als onderdeel van het Vanderlande Innovatie Programma heeft Vanderlande samen met High Tech Software Cluster-lid KPN de potentiële waarde en de huidige stand van de technologie van 5G netwerken onderzocht.

In deze video:

  • Jeroen van Nistelrooij – Director Innovatie, Vanderlande
  • Wilko van de Langenberg – Project manager R&D Vanderlande
  • Paul Cobben & Frank Mertz –
  • Commercial lead 5G manufacturing field labs bij KPN

Bright cape

Bright cape

Bright Cape maakt data toegankelijk voor iedereen. En dan niet alleen inzicht, maar een praktisch toepasbare oplossing die direct waarde toevoegt. Bright Cape zorgt voor inzicht en de oplossing. Dit doen we altijd samen met onze klant als één team.

Bekijk Bedrijf
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates.