Ga naar de inhoud

Software bites: Modelgedreven engineering, waar staan we nu?

Modelgedreven engineering (MDE) is een software ontwikkelingsmethodologie die bedrijven een aanzienlijke hoeveelheid tijd en geld bespaart en hen in staat stelt hun activiteiten te stroomlijnen. Alle partijen kunnen nu samenwerken binnen één model, wat de coördinatie tussen de verschillende belanghebbenden verbetert en resulteert in een robuustere softwareoplossing met minder bugs. Bovendien wordt de time-to-market verkort. MDE is perfect voor bedrijven die behoefte hebben aan complexe en foutloze software.
Modelgedreven engineering

Deze sessie gaat over ‘Modelgedreven engineering: efficiënt software ontwikkelen in een complexe omgeving, waar staan we nu?

 

Software Bites

High Tech Software Cluster biedt digitale leersessies (Software Bites) aan om u te helpen informatie en inspiratie te verzamelen over nieuwe technologieën voor de ontwikkeling van nieuwe processen, producten of diensten.
ICT Netherlands

ICT Netherlands

ICT Netherlands is leverancier van totaaloplossingen op het gebied van industriële automatisering. Als ervaren leverancier van oplossingen voor industriële technologie wil ICT de wereld elke dag een stap slimmer maken. Onze toegewijde technische professionals voorzien onze klanten van diensten op het gebied van consultancy, softwareontwikkeling, projectmatige oplossingen en managed services.

Bekijk Bedrijf
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates.