Tijdens zijn afstudeerstage bij clusterlid Fourtress heeft Stan Smulders een beheersysteem voor het HTSC bezoekerscentrum ontwikkelt en aanvullingen gemaakt in het aanmaken van een online profiel. Dit maak het mogelijk voor geïnteresseerden om zichzelf aan het cluster voor te stellen (maar dan op afstand), zodat we ondanks Corona toch hetzelfde adviesgesprek kunnen voeren zoals ‘gewoonlijk’. 

“Wanneer gebruikers zich vooraf online hebben geregistreerd, krijgen ze na hun gesprek automatisch alle bedrijfsmatches – die we besproken hebben – toegestuurd” zegt Wim Render van het High Tech Software Cluster. Bijzonder en goed om te zien hoe studenten van Avans via het High Tech Software Cluster de juiste stagebedrijven kunnen vinden. Dit alles om een mooie boost te geven aan een innovatieve toekomst.

Zelf geïnteresseerd als student om expert bedrijven te ontmoeten? Als bedrijf geïnteresseerd om te kijken welke mogelijkheden er liggen op het gebied van digitalisering? Kom vrijblijvend in contact met 1 van de 30+ experts van het High Tech Software Cluster of maak een profiel aan via deze link.