Ga naar de inhoud

Doe een Digital Twin Assessment

Digital Twins lijken de nieuwe manier om systemen te ontwikkelen. Ze staan hoog genoteerd in de “hype”-parade en het begrip wordt te pas en te onpas gebruikt. Want wat is nu die Digital Twin? Wat betekent een digitale tweeling voor productie? Wat is de relatie met Industrial IoT? Is het iets anders dat model based development? Dit zijn maar een paar van de vragen die wij regelmatig van bedrijven horen.
Change2twin

Daarom gaan wij graag een gesprek met u aan. Om te bepalen waar u met uw bedrijf staat. Het gesprek wordt gevoerd aan de hand van de Change2Twin assessment benadering. Dit is in een Europees project ontwikkelde methode, waar wij in het gesprek met u invulling geven waar u met de digitalisering staat.

Het gesprek duurt ongeveer 1,5 uur. Het is bedoeld voor (maak)bedrijven in het midden en kleinbedrijf en wordt (online of op locatie) uitgevoerd met medewerkers van het lectoraat High Tech Embedded Software van Fontys ICT.

Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Fontys

Fontys

Fontys Expertisecentrum High Tech Systems en Materials (HTSM) verbindt Fontys studenten en -onderzoekers met hightech bedrijven in het Brainport gebied.

Bekijk Bedrijf
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates.