In het kort:

  • OD Security maakt Transmission X-Ray Full bodyscanners voor penitentiaire inrichtingen en gevangenissen, douanes en incidenteel diamant- en goudmijnen.

  • De software moet zowel voor het individuele apparaat als binnen een netwerk van meerdere scanners betrouwbaar zijn en zich makkelijk laten schalen.

  • Bij OD Security waren ze niet gewend aan requirements en specificaties. Meer recent en tijdens dit specifieke project zijn ze veel meer projectmatig gaan samenwerken en hebben we verschillende zaken geformaliseerd en geprofessionaliseerd.

OD Security maakt Transmission X-Ray Full bodyscanners voor penitentiaire inrichtingen en gevangenissen, douanes en incidenteel diamant- en goudmijnen. De scanners scannen in- en uitgaande personen op smokkelwaren die zij op en/of in het lichaam bij zich dragen. De röntgenscanners creëren met een minimale hoeveelheden straling (vergelijkbaar met het eten van twee bananen) een zo goed mogelijk beeld voor operators. Vervolgens moet de operator het beeld beoordelen op zoek naar verborgen waar. De software voor deze scanners vormt het hart van het bodyscanner systeem voor OD Security en is de belangrijke stabiele basis met mogelijkheden tot onderscheidend vermogen.