Technologiebibliotheek2021-01-05T08:50:04+00:00

Industrie 4.0 Technologie uitgelegd

Voor veel ondernemers is de terminologie en technologie die met Industry 4.0 wordt geassocieerd ondoorzichtig. Wat is het industriële Internet of Things (IIoT) in de praktijk? Wat kunt u ermee? Wat is Kunstmatige Intelligentie en hoe kan het mijn bedrijf helpen? De hieronder gepresenteerde artikelen en papers zijn bedoeld om de technologie van Industry 4.0 te verhelderen en u uit te leggen hoe ze relevant kunnen zijn voor uw bedrijf. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op. Onze leden hebben een schat aan aanvullende kennis en informatie beschikbaar.

Zelf stappen nemen binnen industrie 4.0? Bekijk onderstaande mogelijkheden

SPREEK EEN EXPERT
DOE EEN QUICKSCAN

Voorbeelden uit de praktijk:

Machine learning: investering van een ton levert jaarlijks miljoenen op

In 2019 deelt een leverancier van klimaatsystemen met software-technologiebedrijf Luminis een potentiële marktkans waarover hij zich al maanden het brein breekt. Zijn bedrijf is actief in de kantorenmarkt en voorziet daar grote gebouwen van systemen voor luchtverversing. Nu ziet hij ook brood in kleinere projecten, met name in het wat luxere particuliere segment. Daar is vraag, maar het lukt maar niet om tot een sluitende businesscase te komen.

By |27.10.2020|Categories: AI, Digitalisering, Machine Learning, Showcases, Smart Robotics, Technologie|Tags: |0 Comments