Voorbeelden2020-10-02T10:00:37+00:00

Welkom bij onze Digitaliserings Showcase

Er is geen betere manier om te leren over Industry 4.0 dan door te ervaren wat anderen hebben bereikt. Ook kunt u zo inspiratie vinden om uw bedrijf te digitaliseren.  Elk bedrijf heeft een unieke situatie alsmede unieke eisen, daarom neemt digitalisering net zoveel verschillende vormen aan als er bedrijven zijn.

Gelet op de diversiteit van de cases kunt u onderwerpen kiezen die belangrijk zijn voor uw bedrijf en vraagstuk. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op. Onze leden hebben een schat aan informatie beschikbaar.

Software speelt vitale rol in de strijd op leven en dood

Software krijgt allerlei maatschappelijk uitdagingen op haar bord. De meeste mensen realiseren zich niet dat software daarin een cruciale rol speelt. Soms zelfs in de strijd op leven en dood. Voor veel software ontwikkelaars is dit hun manier om zo een steentje bij te dragen aan een mooiere wereld.

By |21.07.2021|Categories: Technologie|0 Comments

10 miljoen groeikapitaal voor Bright Cape na bundelen krachten

Eigenaar Erwin Cootjans van de Helmondse logistieke dienstverlener Nunner bundelt de krachten met het Eindhovense data-analysebedrijf Bright Cape. Dat krijgt door investeringen van Cootjans en de huidige eigenaren voor ruim 10 miljoen euro aan groeikapitaal.