Voorbeelden2020-10-02T10:00:37+00:00

Welkom bij onze Digitaliserings Showcase

Er is geen betere manier om te leren over Industry 4.0 dan door te ervaren wat anderen hebben bereikt. Ook kunt u zo inspiratie vinden om uw bedrijf te digitaliseren.  Elk bedrijf heeft een unieke situatie alsmede unieke eisen, daarom neemt digitalisering net zoveel verschillende vormen aan als er bedrijven zijn.

Gelet op de diversiteit van de cases kunt u onderwerpen kiezen die belangrijk zijn voor uw bedrijf en vraagstuk. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op. Onze leden hebben een schat aan informatie beschikbaar.

Beeldherkenning als extra zintuig bij verzamelen en analyseren data

Een productielijn inspecteren met een iPhone, een magazijn met een robot of een brug met een drone? Developers kunnen applicaties nu voorzien een kant-en-klare module voor beeldherkenning. Hoe werkt deze module in de praktijk?

By |23.11.2021|Categories: AI, Beeldherkenning, Digitalisering|Tags: |0 Comments

Innerlijk dashboard cruciaal voor succes smart industry oplossingen

Het aanboren van het innerlijke dashboard van de betrokken mensen is cruciaal voor het succes van elke smart industry oplossing. Het is maar al te gemakkelijk voor ons in het domein van technologische oplossingen om ons uit te leven in onze slimme oplossingen, maar we moeten hen eigenaar maken van de oplossing, door hun interne dashboard te externaliseren.