Voorbeelden2020-10-02T10:00:37+00:00

Welkom bij onze Digitaliserings Showcase

Er is geen betere manier om te leren over Industry 4.0 dan door te ervaren wat anderen hebben bereikt. Ook kunt u zo inspiratie vinden om uw bedrijf te digitaliseren.  Elk bedrijf heeft een unieke situatie alsmede unieke eisen, daarom neemt digitalisering net zoveel verschillende vormen aan als er bedrijven zijn.

Gelet op de diversiteit van de cases kunt u onderwerpen kiezen die belangrijk zijn voor uw bedrijf en vraagstuk. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op. Onze leden hebben een schat aan informatie beschikbaar.

How to measure a planet

Met relatief eenvoudige technische hulpmiddelen kunnen de eerste stappen worden gemaakt op het gebied van data gestuurd optimaliseren. Uiteraard is het van belang dat er eerst zal worden onderzocht welke data echt cruciaal is voor procesverbetering.

By |13.04.2021|Categories: Digitalisering|Tags: |0 Comments

Uniek binnen High Tech Software Cluster: ICT Group neemt Profit over

ICT Group N.V. (ICT) maakte 1 april 2021 de overname bekend van 100% van de aandelen van Profit. De overnames passen in de groeistrategie van ICT die erop gericht is om een leidende Europese aanbieder van technologie-oplossingen in gedefinieerde markten te zijn.