Voorbeelden2020-10-02T10:00:37+00:00

Welkom bij onze Digitaliserings Showcase

Er is geen betere manier om te leren over Industry 4.0 dan door te ervaren wat anderen hebben bereikt. Ook kunt u zo inspiratie vinden om uw bedrijf te digitaliseren.  Elk bedrijf heeft een unieke situatie alsmede unieke eisen, daarom neemt digitalisering net zoveel verschillende vormen aan als er bedrijven zijn.

Gelet op de diversiteit van de cases kunt u onderwerpen kiezen die belangrijk zijn voor uw bedrijf en vraagstuk. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op. Onze leden hebben een schat aan informatie beschikbaar.

Machine learning: investering van een ton levert jaarlijks miljoenen op

In 2019 deelt een leverancier van klimaatsystemen met software-technologiebedrijf Luminis een potentiële marktkans waarover hij zich al maanden het brein breekt. Zijn bedrijf is actief in de kantorenmarkt en voorziet daar grote gebouwen van systemen voor luchtverversing. Nu ziet hij ook brood in kleinere projecten, met name in het wat luxere particuliere segment. Daar is vraag, maar het lukt maar niet om tot een sluitende businesscase te komen.

By |27.10.2020|Categories: AI, Digitalisering, Machine Learning, Showcases, Smart Robotics, Technologie|Tags: |0 Comments

Voorsorteren op de toekomst, meer grip en kosten besparen met slim sorteersysteem

Slim sorteersysteem bespaart kosten, levert op maat en stelt groente- en fruittelers in staat om meer grip te krijgen op de productie. Sinds 2019 brengt Crux Agribotics een systeem voor slim sorteren, wegen en verpakken op de markt waarmee telers hun groenten en fruit zeer nauwkeurig kunnen classificeren. De technologie maakt het mogelijk een uniform product te leveren en zo te besparen op kosten.