Wonen in
Brainport Eindhoven

Wonen in
Brainport Eindhoven

Meer dan alleen werk

Wonen in Brainport Eindhoven betekent leven in een echte high-tech hotspot. In deze Nederlandse regio vind u een groot aantal grote en kleine bedrijven die u voorzien van een grote verscheidenheid aan technologie en IT banen. Bovendien is wonen in de regio Brainport Eindhoven erg aantrekkelijk.

In de regio Eindhoven vind u een grote gemeenschap van internationale kenniswerkers. De kwaliteit van het leven in het algemeen is hoog, denk aan uitstekende scholen, een grote verscheidenheid aan woningen, hoogwaardige gezondheidszorg en allerlei sport- en vrijetijdsvoorzieningen voor uzelf, uw partner en/of uw kinderen.

Eindhoven is een internationale stad. Jaarlijks trekken high-tech bedrijven in de regio veel internationale kenniswerkers aan. Bovendien staat Nederland in het algemeen bekend om het liberale sociale beleid, handelstradities en multiculturele samenleving. Dit maakt het een tolerant land met een handelsmentaliteit, die openstaat voor buitenlandse idee├źn.

De Nederlandse bevolking is de Engelse taal zeer machtig. Nederland staat op de 1e plaats op een ranglijst van alle landen ter wereld wat betreft Engelse vaardigheden (EF EPI). Maar liefst 94% van de Nederlandse bevolk