Doe een quickscan

U heeft ideeën over het verbeteren van de prestaties van uw bedrijf of uw product. Dat is mooi. Maar wat moet er allemaal gebeuren om die ideeën uit te voeren? Heeft het idee kans van slagen? Hoe staat uw bedrijf er technologisch voor en welke stappen dient u nog te maken om die ‘gewenste situatie’ te bereiken. Laat uw business(case) analyseren door een expert uit het High Tech Software Cluster.

Uitgebreidere verkenning
Als u met een industrie 4.0 expert heeft gesproken, dan is het vaak gewenst om hierna een uitgebreidere verkenning te maken. Wat moet er technisch gebeuren (en waarom)? Welke investeringen worden er van u gevraagd? Welke tijdsinvestering moet u hiervoor maken? Weet u al in hoeverre de investering zich terug betaald?

Een uitgebreide verkenning maakt veel duidelijk en helpt vaak bij het maken van keuzes. En zeker niet onbelangrijk.. is het een goede lakmoesproef om te constateren of uw medewerkers ook open staan voor de veranderingen. Ook kan deze onderbouwing u ondersteunen voor een financiering bij de bank.

Interessante korting
De quickscan analyse varieert in kosten meestal tussen de € 1.200,- en € 10.000,- Om de drempel zo laag mogelijk te maken zijn er vouchers beschikbaar. Met relatief weinig moeite kunt u de helft van de kosten (tot een maximaal bedrag van € 5.000,- bij een factuur van € 10.000,-) terug krijgen. Vraag vrijblijvend een quickscan aan om de mogelijkheden te bespreken.

Uw voordelen op een rij

  • Laat uw business(case) analyseren
  • Analyse door expert uit het High Tech Software Cluster
  • Waardevolle analyse met concrete vervolgstappen