Ga naar de inhoud

Vergroot je impact met het cluster: sterkhouders gezocht

Elke dag werk je met je bedrijf hard aan het digitaliseren van andere bedrijven, producten en/of diensten. Continu kijk je naar mogelijkheden die aansluiten bij jouw propositie om zo een volledige oplossing te kunnen bieden voor een klant. Maar hoe ontmoet je gelijkgestemden en potentiële nieuwe klanten voor je eigen bedrijf? Waar en op welke manier kun je een veilige- en innovatieomgeving vinden om experimenten uit te voeren zonder het dagelijkse proces van de klant te verstoren? Het High Tech Software Cluster kan hierin de ontbrekende schakel zijn.
htsc-digibeestje-2
htsc-digibeestje-fontys
htsc-digibeestje-10
htsc-digibeestje-profit
htsc-digibeestje-weidmüller
htsc-digibeestje-pulse-dc

Sluit aan bij het High Tech Software Cluster

Het High Tech Software Cluster is zowel een technisch- als marktgeoriënteerde netwerkorganisatie. Een verzamelpunt van de meest geavanceerde softwarebedrijven in Nederland. Een club van bedrijven die inzien dat je klanten het beste helpt door hen te inspireren met praktische voorbeelden en waardevolle kennis. Op deze manier is beter te bepalen of een klant ook bij jou past. Nog een voordeel: samen een totaaloplossing ontwikkelen, waarbij je sneller komt tot resultaat met minder eigen investering.

Naast de vele interessante bedrijven is er ook de clustermanager die helpt bij vragen of ideeën. Een directe schakel tussen je bedrijf en een zeer uitgebreid netwerk. Hij zal je gedurende de samenwerking attenderen op kansen, ontwikkelingen en trends die direct impact hebben op je business. Zo kun jij waardevolle tijd besparen.

Welk DNA zoeken wij?

Bij het High Tech Software Cluster zoeken we actieve leden. Bedrijven die in een concurrent een externe collega kunnen zien om zo samen een complex probleem op te lossen. De kracht zit dan ook zeer zeker in de mix van bedrijven, zowel in soort als formaat. Bij het High Tech Software Cluster kijken we namelijk naar de impact van je bedrijf. Van een onderneming die de markt in rap tempo aan het veroveren is tot een multinational met een uitgebreid portfolio van producten. Denk jij de ontbrekende schakel te zijn in onze keten? Neem dan direct contact met ons op.

Dit is de kop

Zowel een technisch- als marktgeoriënteerde netwerkorganisatie

Dit is de kop

Verzamelpunt van de meest geavanceerde softwarebedrijven in Nederland

Dit is de kop

Samen een totaaloplossing ontwikkelen, waarbij je sneller komt tot resultaat met minder eigen investering

Dit is de kop

Van een onderneming die de markt in rap tempo aan het veroveren is tot een multinational met een uitgebreid portfolio van producten

Ja, graag een gesprek
htsc-digibeestje-akka
Avans
htsc-digibeestje-1
htsc-digibeestje-compumatica-secure-networks
htsc-digibeestje-tu-eindhoven
htsc-digibeestje-weidmüller
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates.