Meteen naar de inhoud

Over ons

htsc-digibeestje-akka
htsc-digibeestje-logic-solutions
htsc-digibeestje-kpn
htsc-digibeestje-fontys

Het High Tech Software Cluster helpt productie- en maakbedrijven bij het digitaliseren van hun productieprocessen en het creëren slimme producten. 

Als u zoekt naar snelle en praktische digitalisering oplossingen, dan kunnen onze leden u helpen!

Het Software Competence Center op de Brainport Industries Campus is dé fysieke plek voor u om onze leden te ontmoeten, vragen te stellen of te ervaren met welke oplossingen u geholpen bent. Wij kunnen ook voor u uitzoeken welk bedrijf het beste bij uw vraag past.

Bent u zelf een software ontwikkelend bedrijf? Het High Tech Software Cluster is altijd op zoek naar sterkhouders. Neem contact met ons op voor meer informatie om aan te sluiten als één van de 30+ bedrijven.

htsc-digibeestje-akka
htsc-digibeestje-logic-solutions
htsc-digibeestje-kpn
htsc-digibeestje-fontys

Smart Industry Fieldlab

Het High Tech Software cluster behoort tot de officiële Smart Industry Fieldlabs en maakt deel uit van het innovatieprogramma ‘Fabriek van de Toekomst’.

Zo bieden we u toegang tot de nieuwste kennis, expertise en technologie om u te ondersteunen bij het testen en experimenteren met digitale innovaties.

htsc-digibeestje-ibm
htsc-digibeestje-quinso
htsc-digibeestje-datastreams
htsc-digibeestje-festa-solutions

Digital Innovation Hub

Wim Renders HTSC

Het High Tech Software Cluster heeft het European Digital Innovation Hub (DIH) label, met expertise in innovatieve softwareoplossingen voor de maakindustrie.

Een prestigieus label toegekend door de Europese Commissie als onderdeel van haar ‘Smart Specialization’-beleid. Digital Innovation Hubs zijn voor Europa de ‘one-stop-shops’ die bedrijven helpen om met behulp van digitale technologieën concurrerender te worden met betrekking tot hun bedrijfs-/-productieprocessen, producten of diensten.

htsc-digibeestje-author-e
htsc-digibeestje-weidmüller
htsc-digibeestje-3
htsc-digibeestje-15

We gaan machines steeds langer gebruiken en dus naar duurzame hardware en tijdloze software.

Wim Renders, Clustermanager
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates.