Ga naar de inhoud

HTSC Leden

Deze bedrijven staan klaar
om u te helpen een industrie 4.0 winnaar te worden.

Alle Categorieën
Toon allesAeronauticsAgricultureApplication DevelopmentArchitectureAutomotiveBusiness IntelligenceC#C++Consultancy & SecondmentContinuous developmentContinuous integrationCyber securityDesign processDocumentationeLearningEmbedded softwareEmbedded SystemsHealthcare Innovations and TechnologyImage processingIoTJAVALicensing & CertificationLogisticsMass CustomizationMechatronicsModel driven engineeringNavigation & PositioningNetwork & ConnectivityProductionPrototypingQuality controlR&D servicesRemote Monitoring & ControlRoboticsServitizationSimulation & ModelingSupply chain managementTraining & EducationUI & UX designVirtual reality

Akka

Als een van de wereldwijde leiders in engineering consulting en R&D-services, ondersteunt AKKA ’s werelds toonaangevende spelers binnen de industrie in hun digitale transformatie en gedurende de hele levenscyclus van hun producten.

BEKIJK BEDRIJF

Alten

ALTEN is als technology consultancy en engineering organisatie werkzaam in uiteenlopende (niche-)markten van de hightech sector en de IT. Kennis op het gebied van technologie speelt hierbij een belangrijkere rol, dé centrale pijler binnen ALTEN.

BEKIJK BEDRIJF

Author-e

Author-e ontwikkelt en implementeert een veelzijdige authoring omgeving die teams en partners in staat stelt om samen te werken aan grote, gestructureerde en slimme tekstdocumenten.

BEKIJK BEDRIJF
Avans

Avans

De academie voor Technologie and Design (ATD) van Avans Hogeschool in 's-Hertogenbosch verzorgt opleidingen op het gebied van informatica, engineering en creatieve technologie. De opleidingen binnen de hogeschool zijn kleinschalig en bovendien professioneel georiënteerd.

BEKIJK BEDRIJF

beGuru

beGuru levert een flexibel softwareplatform dat een slimme software laag over uw bestaande standaardsoftware legt.

BEKIJK BEDRIJF

Bright Cape

Bright Cape maakt data toegankelijk voor iedereen. En dan niet alleen inzicht, maar een praktisch toepasbare oplossing die direct waarde toevoegt. Bright Cape zorgt voor inzicht en de oplossing. Dit doen we altijd samen met onze klant als één team.

BEKIJK BEDRIJF

Capgemini engineering

Capgemini Engineering helpt innovatieve organisaties over de hele wereld hun R&D-potentieel te ontketenen en de producten en diensten van morgen te ontwikkelen dankzij de nieuwste digitale en softwaretechnologieën.

BEKIJK BEDRIJF

Compumatica secure networks

Hoe Nederlandse Cyber Security Technologie de industrie helpt bij het beveiligen van hun assets.

BEKIJK BEDRIJF

Cordis

Softwareontwikkeling zonder code te schrijven.

BEKIJK BEDRIJF

CTAC

Als Business & Cloud Integrator ondersteunt Ctac opdrachtgevers in het waarmaken van ambities. Onze manufacturingexperts hebben alles in huis om oplossingen voor uw vraagstukken te realiseren.

BEKIJK BEDRIJF

Drebble

Drebble.io is gespecialiseerd in Kunstmatige Intelligentie (AI) en complexe aansturingsystemen in de industriële wereld.

BEKIJK BEDRIJF
Fectar

Fectar

Fectar Studio is our innovative AR/VR building tool for all levels of experience. Try our free 3D templates when you're new to AR/VR

BEKIJK BEDRIJF

Fontys

Fontys Expertisecentrum High Tech Systemen en Materialen (HTSM) verbindt Fontys studenten en -onderzoekers met hightech bedrijven in het Brainport gebied.

BEKIJK BEDRIJF

Fourtress

Bij Fourtress ontwikkelen we unieke en innovatieve softwareoplossingen met een focus op het verbeteren van het leven van uw klant, onze maatschappij en ons shared home. We willen ervoor zorgen dat onze toekomst wordt gedreven door technologie en gestuurd door mensen.

BEKIJK BEDRIJF

Heemskerk Innovative Technology

Heemskerk Innovative Technology levert advies en ondersteuning aan innovatieve high-tech projecten op het gebied van robotica en mechatronica.

BEKIJK BEDRIJF

IBM

IBM is een van de grote wereldspelers op het gebied van cloudplatform en cognitieve oplossingen. Wij helpen organisaties bij digitale transformatie & innovatie. Waarbij betrouwbaarheid en samenwerking central staan.

BEKIJK BEDRIJF

ICT Netherlands

ICT Netherlands is leverancier van totaaloplossingen op het gebied van industriële automatisering. Als ervaren leverancier van oplossingen voor industriële technologie wil ICT de wereld elke dag een stap slimmer maken. Onze toegewijde technische professionals voorzien onze klanten van diensten op het gebied van consultancy, softwareontwikkeling, projectmatige oplossingen en managed services.

BEKIJK BEDRIJF
Interconnect

Interconnect

Interconnect Services B.V. is de grootste onafhankelijke datacenter- en cloudspecialist van Zuid-Nederland.

BEKIJK BEDRIJF

Intimetec

Intimetec zorgt voor softwareontwikkeling, zodat bedrijven zich kunnen concentreren op het bereiken van bedrijfsdoelstellingen.

BEKIJK BEDRIJF

KPN

We maken het leven vrijer, makkelijker en leuker door mensen en bedrijven met elkaar in contact te brengen.

BEKIJK BEDRIJF

Lakana Consulting

Lakana Consulting helpt industriële bedrijven bij het ontwikkelen en uitvoeren van een slimme digitaliseringsstrategie, waarbij software wordt gebruikt om innovatie in hun bedrijf te stimuleren.

BEKIJK BEDRIJF

Luminos

Wij zijn een geweldig team van creatievelingen, bedrijfskundigen en technische specialisten. Wij koppelen ervaring en kennis van bedrijfsprocessen aan het ontwikkelen van digitale producten en waardeketens.

BEKIJK BEDRIJF

Quinso

Quinso is een boutique consultancy firm gespecialiseerd in duurzame supply chain oplossingen. Technologische innovaties inspireert hen om buiten de gebaande paden te denken.

BEKIJK BEDRIJF

Shinchoku

Shinchoku, wat Japans is voor ‘vooruitgang’, is een bedrijf dat gespecialiseerd is in Smart Industry en Duurzaamheid. De activiteiten van Shinchoku zijn in 2020 gestart als spin-off van Delphino Consultancy.

BEKIJK BEDRIJF

TU Eindhoven

De Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) is een onderzoeksuniversiteit die gespecialiseerd is in engineering science & technology.

BEKIJK BEDRIJF

Weidmüller

Weidmüller biedt toegewijde technologie en oplossingen in hardware & software rondom de Industriële Automatisering & IoT. Zo brengen we uitgebreide industriële expertise in zowel hardwarecomponenten als software oplossingen.

BEKIJK BEDRIJF
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates.