Ga naar de inhoud

AWS Deepracer Event

htsc-digibeestje-13
htsc-digibeestje-15
htsc-digibeestje-lakana-consulting
htsc-digibeestje-ALTEN
htsc-digibeestje-topic
htsc-digibeestje-ke-works

Doe mee aan het AWS Deepracer Event: Wie is het snelste?

Ben je een fan van racen? Zit je in de IT? En wil je, eventueel met een team van collega’s, de beste zijn in een competitie waarin het gaat om de snelste zijn?

Dan mag je AWS Race Day in De Koepel in Haarlem op donderdag 1 september 2022 niet missen! Op deze dag zullen AWS en AWS-partners Luminis en CloudNation verschillende competities organiseren voor technici om als team samen de strijd aan te gaan.

De AWS ‘Deepracer’ competitie daagt teams van ontwikkelaars, ingenieurs en architecten uit in een proef van programmeren, machine learning en AI. Het doel? Een auto programmeren om zo snel mogelijk het circuit te voltooien.

AWS DeepRacer geeft je een interessante en leuke manier om aan de slag te gaan met reinforcement learning (RL). De kracht hiervan is dat het zeer complex gedrag leert zonder dat er gelabelde trainingsdata voor nodig is. Daarbij is het in staat om op korte termijn beslissingen te nemen met als doel optimalisatie voor de langer termijn.

Programma

09:30 – 12:30: ochtendsessie geleid door Cloudnation

14:00 – 17:00: Middagsessie geleid door Luminis

Aanmelden voor dit event

Via onderstaande button kunt u zich aanmelden voor het event. Voorafgaand aan het event zult u de benodigde informatie toegestuurd krijgen.

Gegevens

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates.