Meteen naar de inhoud

Interconnect geeft zekerheid over je data

Interconnect weet als geen ander dat een solide IT-infrastructuur van essentieel belang is voor iedere organisatie. Als ambitieus nieuw lid van het High Tech Software Cluster zien zij dan ook dat het up-to-date blijven en het kunnen inspelen op nieuwe technologieën essentieel is. Kennis blijven ontwikkelen en borgen terwijl deze snel veroudert, daar vinden de leden van het High Tech Software Cluster elkaar.
Digitalisering en data bepalen steeds meer het landschap op het gebied van technologische ontwikkeling. Met de snelheid waarmee de veranderingen op ons afkomen wordt bijblijven alleen al steeds lastiger. Dan is specifieke expertise en kennis gewenst. Ontzorgd worden op het gebied van veilige dataopslag is wat Interconnect haar klanten kan bieden. Als een herder hoeden zij met uiterste zorgvuldigheid over uw data.

Interconnect biedt een breed scala aan mogelijkheden voor dataopslag aan. Haar portfolio bestaat uit twee Tier 3-datacenters in ‘s-Hertogenbosch en Eindhoven. Momenteel wordt er in Den Bosch een nieuw datacenter gebouwd. Met deze groei heeft Interconnect eind 2024 in het totaal 10.000 m2 aan datacenter vloeroppervlak.

Interconnect Data opslag

Betrouwbaar en schaalbaar

Samen met het High Tech Software Cluster hoopt Interconnect bij te dragen aan een stuk bewustwording van het belang van data. Waarom is het relevant om deze data in Nederland te houden, waar moeten bedrijven aan denken bij het toekomstbestendig maken van hun bedrijfsprocessen én bij het veilig uitwisselen van data?

Voor veel bedrijven is het belangrijkste dat de IT-infrastructuur betrouwbaar en schaalbaar is, zodat ze zich kunnen focussen op de core business. Interconnect heeft als grootste Datacenter en Cloud provider van Midden-/Zuid-Nederland de expertise en het dienstenportfolio in huis om samen met de andere leden van het cluster productie- en maakbedrijven te helpen bij het digitaliseren van hun productieprocessen en het creëren van slimme oplossingen.

Rob Stevens (Interconnect) “Interconnect is trots om deel uit te maken van het High Tech Software Cluster. Ik ben ervan overtuigd dat onze completerende waarde een extra boost geeft aan de digitalisering die het HTSC nastreeft.”

Sparringpartner

Vanuit het High Tech Software Cluster wordt er altijd gezocht naar partijen die het cluster kunnen versterken. Naast verbinder dient het High Tech Software Cluster ook als sparringpartner voor haar leden en mkb-bedrijven die vragen hebben over digitalisering. 1-op-1 of in groepsdynamiek. Samen met al haar leden is het High Tech Software Cluster er om dé nummer 1 te zijn op het gebied van technologische ontwikkeling.

Wim Renders (High Tech Software Cluster): “Nu cloud en dataopslag steeds belangrijker worden, krijgen wij als High Tech Software Cluster hier steeds meer mee te maken. Met onze leden experimenteren en sparren wij om elkaar samen naar een hoger niveau te tillen. Interconnect is zo’n partij die hiervoor open staat zonder dat er direct business uit moet komen. De sprong wagen, de uitdaging aangaan om onderweg verrast te worden met nieuwe inzichten.”

Wat biedt Interconnect

Dit is de kop

Clouddiensten - Infrasctructure-as-a-Service (IaaS), Dedicated Private Cloud, Container platform (Managed K8s) & Object Storage

Dit is de kop

Datacenterdiensten - Colocatie, Twin Datacenter & Private Space

Dit is de kop

Connectivity - Glasvezel, Zakelijk DSL, IP-VPN & Public Cloud Connect

Dit is de kop

Security - Backup & disaster Recovery, Anti-DDos, Managed Firewall

Interconnect

Interconnect

Interconnect biedt een breed scala aan mogelijkheden voor dataopslag aan. Haar portfolio bestaat uit twee Tier 3-datacenters in 's-Hertogenbosch en Eindhoven. Momenteel wordt er in Den Bosch een nieuw datacenter gebouwd. Met deze groei heeft Interconnect eind 2024 in het totaal 10.000 m2 aan datacenter vloeroppervlak.

Bekijk Bedrijf
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates.