Ga naar de inhoud

Ventilatiemodules van DEMCON zijn van vitaal belang in de strijd tegen het coronavirus

Een van de leden van het HTSC, Demcon, zal 500 ventilatiemodules bouwen die aan de Nederlandse overheid zullen worden geleverd.

De ventilatiemodules van Demcon macawi ademhalingssystemen redden levens nu het coronavirus over de hele wereld aanwezig is. Nog nooit was de behoefte aan ventilatiesystemen zo groot. We zijn dankbaar dat we direct kunnen bijdragen aan de behandeling van duizenden coronaviruspatiënten met ademhalingsproblemen omdat we aan deze behoefte kunnen voldoen.

We stellen alles in het werk om in deze situatie aan de vraag te blijven voldoen. De vraag is nu zo groot dat we bij Demcon een tweede productielijn opzetten om de productie te kunnen verdubbelen. We zijn afhankelijk van verschillende (externe) factoren. De inzet en toewijding van onze medewerkers is van grote waarde en we houden nauw contact met onze leveranciers over de levering van hun componenten. We doen er allemaal alles aan om de apparatuur zo snel mogelijk aan de ziekenhuizen te kunnen leveren.De ventilatiemodules van Demcon macawi ademhalingssystemen redden levens nu het coronavirus over de hele wereld aanwezig is. Nog nooit was de behoefte aan ventilatiesystemen zo groot. We zijn dankbaar dat we direct kunnen bijdragen aan de behandeling van duizenden coronaviruspatiënten met ademhalingsproblemen omdat we aan deze behoefte kunnen voldoen.

Bron:

Quinso

Quinso

Quinso is een boutique consultancy firm gespecialiseerd in duurzame supply chain oplossingen. Technologische innovaties inspireert hen om buiten de gebaande paden te denken.

Bekijk Bedrijf
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates.