Ga naar de inhoud

Software bites: Hoe maak je een backlog?

Deze softwarebite is het tweede deel van de online serie ‘Hoe creëer je een waardegedreven manier van werken’. Van een idee naar een achterstand en het vrijgeven van het product. In de eerste aflevering werd de visie toegelicht, nu gaan we deze visie omzetten in taken voor een achterstand. Maar waar begin je? Wat zijn de taken die het belangrijkst zijn en hoe zorg je ervoor dat de taken helder zijn zodat mensen ermee aan de slag kunnen? In deze video focussen we op user stories, voorbeeld mapping en prioriteren van stories.
Create a backlog

Software Bites

De leden van het High Tech Software Cluster bieden Software Bites (digitale leersessies) om u te helpen informatie en inspiratie op te doen over nieuwe technologieën voor de ontwikkeling van nieuwe processen, producten of diensten.
Fourtress

Fourtress

Bij Fourtress ontwikkelen we unieke en innovatieve softwareoplossingen met een focus op het verbeteren van het leven van uw klant, onze maatschappij en ons shared home. We willen ervoor zorgen dat onze toekomst wordt gedreven door technologie en gestuurd door mensen.

Bekijk Bedrijf
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates.