Meteen naar de inhoud

Gratis adviesgesprek voor datakansen

Wat kan data voor uw bedrijf betekenen? Het is niet altijd eenvoudig om die kansen te identificeren. Om ondernemers hierbij te ondersteunen, biedt de High Tech Software Cluster een gratis en onafhankelijk adviesgesprek aan met een Datacoach.

Ja, graag een gesprek
htsc-digibeestje-2
htsc-digibeestje-fontys
htsc-digibeestje-10
htsc-digibeestje-profit
htsc-digibeestje-weidmüller
htsc-digibeestje-pulse-dc

U heeft ideeën over het verbeteren van de prestaties van uw bedrijf of product. Benut u daarbij de potentie van data? Weet u welke kansen er zijn op het gebied van digitalisering en de inzet van data om uw doel te bereiken? En bent u geïnteresseerd in ondersteuning bij het benutten van die kansen?

Het High Tech Software Cluster biedt u de mogelijkheid het gesprek aan te gaan met Datacoaches Wim Renders, Desirée van Zutphen en Maurice Lamme.

Lamme: “Data worden pas informatie wanneer je het in context plaatst. Zo krijgen feiten en cijfers een betekenis. De waarde zit hem in die kennis. Inzicht creëren, voorspellen, anticiperen. Elke sector is bezig met digitaliseren, en daardoor zijn steeds meer data beschikbaar. De informatie uit die data gebruik je bijvoorbeeld om betere beslissingen te nemen en processen te verbeteren. Ons doel tijdens een gesprek is het identificeren hoe data de doelstellingen van het bedrijf zou kunnen ondersteunen. En daaruit volgt een advies. Helemaal gratis.”

Dat advies bestaat meestal uit een concrete volgende stap. Dit kan bijvoorbeeld door het aansluiten van een expert uit ons brede netwerk van specialisten. Een data expert die uw kans concreet vorm kan geven. En hiervoor zijn subsidievouchers* beschikbaar:

Dit is de kop

Zilver: 1 dag à €1000,- (Gratis voor de ondernemer, €1000,- subsidie)

Dit is de kop

Goud: 50% van 3 dagen à €3000,- (€1500,- voor de ondernemer, €1500,- subsidie)

Dit is de kop

Platina: 40% van 5 dagen à €5000,- (€3000,- voor de ondernemer, €2000,- subsidie)

*De subsidievouchers zijn alleen te gebruiken door Brabantse ondernemers

Na een gesprek met een datacoach klaar om uw aanvraag in te dienen?
Benieuwd hoe ver uw organisatie is op het gebied van data?

 

 

 

Bijvoorbeeld:

Dit is de kop

Coaching

Dit is de kop

Advies

Dit is de kop

Drempelverlaging

Ja, graag een gesprek

Data Coach Maurice Lamme

Data Coach Wim Renders

Data Coach Desirée van Zutphen

Dit is de kop

Prestaties
meten

Dit is de kop

Concurrentie positie verbeteren

Dit is de kop

Kostenreductie

Dit is de kop

Processen optimaliseren

Dit is de kop

Argumenten onderbouwen

Dit is de kop

Inzicht creëren

Wat doet een data Coach

70% van onze dataprojecten hebben te maken met het opschonen, verrijken en interpreteren van beschikbare gegevens; van datagegevens wil je informatie maken, uit informatie wil je kennis opdoen, en met die kennis wil je de juiste beslissingen nemen. Dat noemen we het ‘From Data to Wisdom’ model; als organisatie wil je goed onderbouwd, wijze beslissingen nemen.  

Artificial intelligence borduurt daarop voort, door ook een voorspelling te doen. Dat doen we door een algoritme toe te voegen, dat in staat is om zelf patronen in data te ontdekken. Als we de zekerheid van die voorspelling hebben vastgesteld, dan kun je daar als bedrijf op gaan sturen waardoor je vooruit gaat lopen op de tijd.  

htsc-digibeestje-akka
Avans
htsc-digibeestje-1
htsc-digibeestje-compumatica-secure-networks
htsc-digibeestje-tu-eindhoven
htsc-digibeestje-weidmüller
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates.