Ga naar de inhoud
Nieuwsbrief 25

Nieuwsbrief 25

Maart Editie

Nieuwsbrief 25 High Tech Software Cluster

Technologie update XL 2021/2022
Leestijd: 3 minuten
Óp 19 mei 2022 om 15:00 uur vindt de Technologie Update XL plaats op de Brainport Industrie Campus. Vanuit het Innovatieprogramma Fabriek van de Toekomst (waar het High Tech Software Cluster deel van uit maakt) wordt dit event georganiseerd voor de High Tech maakindustrie. Gedurende dit evenement informeren de fieldlabs (welke plaatsvinden in de break-out sessies) en projecten uit het innovatieprogramma u over de laatste Smart Industry Technologieën.

Programma: 
15:00 Welkom en opening 
15:10 Keynote: Ondernemen met Virtual Reality & de Smart Factory Experience
15:45 Break-out sessie I*
16:25 Koffiepauze
16:50 Break-out sessie II*
17:30 Drinks & Bites

Data Coach
Organisatie optimalisatie aan de hand van een data coach
Leestijd: 5 minuten
Hoe kan Big Data worden ingezet om jouw organisatie te optimaliseren? Is hiervoor alle kennis en expertise intern aanwezig of zou de visie van een data coach van toegevoegde waarde zijn voor implementatie?
beGuru versterk HTSC

Nieuw Clusterlid beGuru brengt de waarheid op één plek bij elkaar

Leestijd: 5 minuten
Wat antwoordt het nieuwbakken lid van Het High Tech Software Cluster als hem gevraagd wordt wat opvallend is aan zijn bedrijfsaanpak: “Met onze software regelen we 90% en dat levert 100% tevredenheid bij onze klanten op” vertelt Bas Kierkels, eigenaar van beGuru uit Valkenswaard.

Even voorstellen…
Het High Tech Software Cluster zet graag de leden en hun collega’s in de spotlight. Maak kennis met Floris Verstegen, Solution manager bij Capgemini Engineering.

Profiteer van de expertise van 30+ bedrijven

Zet de eerste stappen met industrie 4.0! Doe nu een quickscan

U heeft ideeën over het verbeteren van de prestaties van uw bedrijf of uw product. Dat is mooi. Maar wat moet er allemaal gebeuren om die ideeën uit te voeren? Heeft het idee kans van slagen? Hoe staat uw bedrijf er technologisch voor en welke stappen dient u nog te maken om die ‘gewenste situatie’ te bereiken. Laat uw business(case) analyseren door een expert uit het High Tech Software Cluster.

Spreek met een van onze data coaches

Wat kan data voor uw bedrijf betekenen? Het is niet altijd eenvoudig om die kansen te identificeren. Om ondernemers hierbij te ondersteunen, biedt de High Tech Software Cluster een gratis en onafhankelijk adviesgesprek aan met Datacoach.

Meer dan 30 industrie 4.0 experts kunnen u helpen!

Heeft u ideeën over het verbeteren van de prestaties van uw bedrijf die u wilt bespreken met een Industrie 4.0 expert? Weet u wat daarvoor moet gebeuren op het gebied van digitalisering en de inzet van software om uw doel te bereiken? En weet u wie kan helpen om deze vraag uit te werken voor het zetten van daadwerkelijke stappen? Wij bieden een gratis ‘Spreek een expert’ dienst aan voor iedereen die meer wil weten over het gebruik van digitaliseringstechnologie om zakelijke kansen aan te grijpen.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Volg ons op Linkedin om op de hoogte te blijven van het laatste High Tech Software Cluster nieuws.

High Tech Software Cluster is een initiatief van
Brainport Development N.V. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates.