Ga naar de inhoud

“Koppelen tot één systeem”, de basis voor optimalisatie

In de maakindustrie lopen bedrijven planningstechnisch regelmatig tegen het feit aan dat plannen voor verschillende productielijnen een uitdaging van formaat is. Bij een complexe planning is het voor een persoon bijna niet te doen om een optimaal werkschema samen te stellen. Gelukkig kan automatisering hierin een helpen door verschillende bronnen samen te voegen. Voordeel voor de ondernemer: minder tijdintensief en flexibeler bij aanpassingen. 

Plannen en Herplannen

Een planning is in feite niks meer als een weergave van de productieverwachting. De verwachting in een (optimale) situatie waarin goederen bijtijds worden aangeleverd en mens en machine geen uitval ervaren. Middels ‘real time machine data’ is er de mogelijkheid om voortgang direct uit te lezen, inclusief de gerealiseerde productie ten opzichte van de verwachte productie. Door machine data geautomatiseerd te combineren met de productieplanning komt er een hoop tijd vrij. Afwijkingen of wijzigingen kunnen geautomatiseerd worden gecommuniceerd met medewerkers op de vloer.

Integratie van bestaande softwarepakketten

Vaak maken bedrijven al gebruik van verschillende softwarepakketten voor het maken van verkooporders of het bijhouden van de voorraad. Deze communiceren meestal niet met elkaar. BeGuru koppelt al deze databronnen, verwerkt wijzigingen direct en brengt de informatie op een centraal punt samen. 

 Wilt u het hele verhaal lezen? Lees dan hier de beGuru casestudy vanuit de spuitgietbranche.  

Ben je benieuwd hoe beGuru met hun software jouw organisatie kan ondersteunen in het digitalisering/automatisering proces?

beGuru

beGuru

beGuru levert een flexibel softwareplatform dat een slimme software laag over uw bestaande standaardsoftware legt. Door beGuru te koppelen met al uw databronnen – waaronder uw bestaande softwarepakketten, die normaal niet met elkaar informatie uitwisselen – komt alle bedrijfsinformatie op één plek bij elkaar.

Bekijk Bedrijf
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates.